APPliciraj svoje ideje!

Pospeševalni program za start-upe in posameznike

Imaš poslovno idejo in je ta povezana s produkcijo različnih aplikacij? Naj ti pri APPlikaciji tvoje poslovne ideje pomagajo izkušeni mentorji in specialisti s tega področja.

 

Če si potencialni ali obstoječi podjetnik oziroma ekipa, ki razvija aplikacije (za naročnike, B2B ali B2C aplikacije, igre), ti Kovačnica – podjetniški inkubator Kranj ponuja edinstveno priložnost: brezplačen program usposabljanja iz sveta aplikacij. Pomagali ti bomo pri razvoju, promociji in prodaji aplikacij, ne bomo pa te učili programirati! 

 

Po zaključenem programu sledi »DEMO DAN«, na katerem bodo udeleženci, tudi pred potencialnimi investitorji, predstavili svoje ideje. Najboljši trije bodo pridobili možnost individualnih mentorjev iz izbranega APP področja.

 

Program bo organiziran v obliki poglobljenih delavnic, z majhnim številom udeležencev in individualnim pristopom. Zaradi boljšega dela, je število udeležencev omejeno na 15.

 

Preko programa boš spoznal: APP ekosistem, APP razvoj ideje in poslovne modele, APP marketing, APP analitiko, APP igre, APP pravno-računovodski vidik in APP pitch.

 

Rok za prijave: 27. 5. 2021

Izvajanje programa: 2. 6. 2021 – 15. 12 .2021

 

PRIJAVNI OBRAZEC je na voljo tukaj.

PROGRAM usposabljanja je na voljo tukaj

 

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Nives Justin, 04 28 17 247 ali nives.justin@bsc-kranj.si.

 

Aktivnosti BSC Kranj v okviru operacije »SIO-BSC-2020-22« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni  razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast. 

Povezava na spletno stran evropske kohezijske politike v Sloveniji: www.eu-skladi.si. 

 

 

Prijavite se na naše e-novice!.