Pravno obvestilo

© Copyright 2015 BSC, d.o.o., Kranj. Vse pravice pridržane. 

Vsebine in slikovno gradivo na teh spletnih straneh in vseh povezanih podstraneh je last Regionalne razvojne agencije Gorenjske (v nadaljevanju BSC Kranj) in ga je prepovedano prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati, razen za nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa obvestila o avtorskih pravicah.

BSC Kranj se po najboljših močeh trudi zagotavljati točne in ažurne podatke na svojih straneh, vendar ne prevzema nobene odgovornosti za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij ter tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Pridržuje si tudi pravico, da brez predhodnega opozorila kadarkoli spremeni vsebino teh spletnih strani.

Na svojih spletnih straneh BSC Kranj zbira nekatere osebne podatke za namene registracije in prijavo na e-novice. BSC se pri tem zavezuje, da bo varoval vse osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih bo uporabljal le za potrebe pošiljanja e-novic, anketiranje, izobraževanje in svetovanje, vabljenje na dogodke in statistično obdelavo.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, BSC uporablja ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje zbranih podatkov.

Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov, po preteku 15 let od prijave ali na podlagi odjave se podatki izbrišejo.

Avtorji fotografij: iStockPhoto, arhiv STO, arhiv gorenjskih občin  

Prijavite se na naše e-novice!.