Odprt postopek javnega razpisa: Ali želite postati vzporedni partner projekta PEACE_Alps?

Projekt PEACE_Alps je namenjen vzpostavljanju inovativnih centraliziranih rešitev za več lokalnih ustanov naenkrat, obenem pa podpira ekonomijo obsega in razvoj konkretnih ukrepov z medobčinskim pristopom. Centralizirane rešitve oblikujejo projektni partnerji na regionalni ravni, ki opredelijo tudi potrebe na osnovi pristopa od spodaj navzgor.
Projekt PEACE_Alps se osredotoča na naslednja področja: 1) Upravljanje z energijo, 2) Energetska prenova javnih stavb in javna razsvetljava, 3) Lokalna prilagoditev podnebnim spremembam.
 
 
Kakšna je vaša korist, da postanete vzporedni partner?
 
Vsa podpora, ki jo nudi projekt PEACE_Alps, temelji na vaših potrebah in interesih, saj naš namen ja ta, da ponudimo skupno izmenjavo v skladu s specifičnimi izzivi vaše regije. Če boste postali regionalni partner, boste lahko izkoristili:
 
- Usklajevanje vaše organizacije z izkušeno organizacijo PEACE_Alps na osnovi vaših potreb in strokovno znanje PEACE_Alps partnerja;
- Ogled dobrih praks pri vašem partnerju PEACE_Alps, ki bo namenjen vašim odločevalcem in tehničnemu osebju. Stroške za nastanitev med ogledom (hotel, hrana, lokalni prevozi in oskrba) bo kril projekt PEACE_Alps.
- Tehnična podpora na vašem sedežu, ki vam jo bo ponudil partner PEACE_Alps. Potne stroške bo kril projekt,
- Primeri centraliziranih rešitev, ki so jih uspešno izvedli projektni partnerji,
- Podpora na daljavo (telefon ali splet). 
 

Več o javnem pozivu v priloženih datotekah. 

Prijavite se na naše e-novice!.