Poziv vsem inovativnim podjetnicam in podjetnikom za vključitev v Kovačnica - podjetniški inkubator Kranj

Z veseljem naznanjamo, da je svoja virtualna vrata danes odprl Kovačnica - podjetniški inkubator Kranj. Medse vabimo vse inovativne podjetnice in podjetnike, ki imajo zgolj inovativno idejo ali pa si svoj posel želijo dvigniti na višji nivo.

V sklopu inkubatorja bosta vzporedno tekla dva programa:

Program naHRANI svoje znanje podjetništva

Imaš poslovno idejo in je ta povezana z inovativno proizvodnjo, trženjem ali predelavo hrane? Potem ti bo naslednji intenzivni podjetniški program pisan na kožo.

Podjetniki, ki delujete v prehrambni industriji se na začetku svoje podjetniške poti se dostikrat srečujete s pomanjkanjem informacij in celovitih rešitev o poslovanju. To lahko igra odločilno vlogo pri tem kako se bo  vaše podjetje/ideja razvijala v prihodnosti. Naj ti pri tvojih izzivih pomagajo izkušeni mentorji in specialisti s tega področja.

V programu bomo obravnavali naslednje 4 sklope: 

  1. Ideja, vodenje podjetja, finance
  2. Prodaja in prodajni kanali
  3. Marketing, PR ter spletna stran
  4. Specializirano svetovanje na temo prehrambne industrije

Izvajalci programa bodo priznani, mladi in inovativni posamezniki, ki so si svoje znanje in izkušnje pridobivali v praksi v lastnih podjetjih.

Časovnica:

PRIJAVE: od 6.5.2020 do 25.5.2020 Prijavi se tukaj.

SELEKCIJSKI POSTOPEK: od 26.5.2020 do 31.5.2020

TRAJANJE PROGRAMA: od 1.6.2020 do 31.10.2020

Program je brezplačen! 

PRIJAVA!

Individualni mentorski program

Namenjen vsem potencialnim in obstoječim inovativnim podjetnikom (do 5 let podjetniškega staleža), ki potrebujete pomoč pri razvoju svoje ideje in osvajanju svetovnih trgov.

Program ti omogoča individualno sodelovanje z mentorjem, ki te spremlja dlje časa in ti pomaga pri razvoju in sodelovanje z ekspertnimi svetovalci, ki ti pomagajo s krajšimi, vsebinskimi inputi. Vse z namenom, da spodbudimo, razvijemo in zagotovimo uspeh tvoji poslovni ideji!

Poziv je odprt do konca leta  2020, sredstva so omejena. 

Kako poteka postopek:

  • prijaviš se  TUKAJ!
  • z našim Rokom opraviš diagnostičen pogovor, da mu predstaviš svojo idejo, da skupaj ugotovita in določita samo tvoj plan razvoja
  • povežemo te mentorjem, ki najbolj odgovarja tvojim potrebam
  • po potrebi vključimo tudi ekspertne svetovalce
  • tvoj USPEH!

 

Za več informacij se lahko obrneš na vodjo inkubatorja, Roka Stariča: rok.staric@bsc-kranj.si ali 04 7777 256. 

 

 

Dogodek se odvija v okviru Kovačnice - podjetniški inkubator Kranj »SIO BSC 2020-22«, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Prijavite se na naše e-novice!.