Družbena odgovornost

ZAVEZA VODSTVA DRUŽBENI ODGOVORNOSTI

 

 

Kot Regionalna razvojna agencija Gorenjske smo korenito zavezani k vzpostavitvi družbeno odgovornih standardov ter njihovi zgledni implementaciji v naši regiji. Dolgo časa smo že aktivni podporniki in izvajalci številnih družbeno odgovornih aktivnosti. Pristop k certifikatu DOD smo sprejeli z namenom, da te aktivnosti bolje sistematiziramo in dosežemo dodaten napredek na tem področju.

Stremimo k temu, da se koncept družbene odgovornosti popolnoma integrira v celotno našo organizacijo. Ta koncept se izraža v naših odnosih do vseh deležnikov in okolja, hkrati pa se odraža v vrednotah, ki jih zagovarja naše vodstvo, in v vrednotah našega podjetja. Tako v našem zasebnem življenju kot pri poslovnih odločitvah v največji možni meri upoštevamo načela družbene odgovornosti. Ta načela so ključnega pomena pri gradnji partnerstva z našimi deležniki.

Družbeno odgovorne odločitve in aktivnosti nam pomagajo krepiti naše partnerstvo z deležniki, medtem ko njihov pozitivni vpliv odmeva v širšem družbenem okolju. Prizadevamo si, da bi dosegli celovit pogled in čim bolj presegli okvire ter interese našega poslovanja.

Naši sodelavci, ki so ključni za dosego naših ciljev ter zagotavljanje stabilnosti in rasti poslovanja, si zaslužijo posebno pozornost.

Družbena odgovornost je naše poslanstvo. Ta postavlja ljudi in naravne vire v ospredje, sooblikuje stimulativno notranje in zunanje okolje ter kakovostno prihodnost. Velik del naših družbeno odgovornih aktivnosti namenjamo ozaveščanju o pomenu spoštovanja vrednot in pozivamo k spremembi vedenj in praks, ki so koristne za blaginjo celotnega planeta.

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Prijavite se na naše e-novice!.