10 obletnica programa Erasmus za mlade podjetnike

BSC Kranj, kot ena od petih posredniških agencij, izvaja že peti cikel programa Erasmus za mlade podjetnike, PRACTYCE V, ki se je pričel 1. 2. 2019. Program letos obeležuje že 10 obletnico delovanja in je s sofinanciranjem stroškov v tujini ponudil priložnost že mnogim potencialnim podjetnikom in podjetnikom, da so pridobili nova, praktična znanja pri izkušenih podjetnikih v drugih državah Evropske unije. Kot že omenjeno se je peti cikel komaj pričel in bo trajal še nadaljnja tri leta, v katerih bo potencialnim podjetnikom in podjetnikom, ki podjetja še nimajo več kot tri leta, še naprej lajšal dostop do novih trgov in iskanja tujih poslovnih partnerjev.

Vsi, ki imate dobro podjetniško idejo ali željo po malo drugačni izkušnji, se lahko prijavite na naslednji povezavi: https://bit.ly/2ppiZq6. Na isti povezavi, se lahko prijavite tudi tisti podjetniki, ki imate podjetje že več kot tri leta oz. ste izkušeni podjetniki in imate mentorsko »žilico«, ter si želite na poslovni poti pomagati perspektivnemu podjetniku.

Več informacij o programu lahko dobite v Kovačnici v času uradnih ur (Župančičeva ulica 22, Kranj), na spletni strani programa ali preko telefona/emaila:

Nives (04 28 17 248) ali nives.justin@bsc-kranj.si in Nastija (04 77 77 252) ali nastija.podobnik@bsc-kranj.si

Spodaj je predstavljenih še nekaj potencialnih mentorjev iz Belgije, ki so pripravljeni gostiti mlade podjetnike:

  • Za tiste, ki vas zanima kako vzpostaviti in ohranjati coworking, ter kako zgraditi podjetniški ekosistem: https://www.transformabxl.be/.
  • Če ste bolj domači v IT rešitvah, aplikacijah in računalniški opremi: http://www.veriflix.ai/en/.
  • Če si želite (več) znanja in izkušenj iz področja organizacije prevozov in logistike: https://www.piggybee.com/en/.
  • Za tiste, ki vam je blizu psihologija, lahko izkušnje iz tega področja pridobivate pri http://www.joseantonioarranz.com/.
  • V kolikor bi želeli nadgraditi svoje znanje v strateškem načrtovanju in rešitvah za podjetja, je naslednji naslov pravi za vas: https://www.ianusgroup.com/.
  • Izkušnje lahko nabirate tudi pri agenciji za povezovanje socialnih omrežij in influencerjev s podjetji, ki si želijo oglaševanja po omenjenih kanalih https://efluenz.be/.
Prijavite se na naše e-novice!.