11. Slovenski forum inovacij

11. Slovenski forum inovacij bo letos potekal 20. in 21. septembra 2016 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Omogočen bo PROST VSTOP za vse obiskovalce.
V obliki sejemske razstave bomo javnosti predstavili 40 inovacij, ki so se uvrstile na seznam kandidatov za nacionalna priznanja.

Inovacije, ki se bodo predstavile na letošnjem Slovenskem forumu inovacij, so se na seznam kandidatov za nacionalna priznanja uvrstile v okviru regijskih izborov za najboljšo inovacijo, ki so jih izvajale območne gospodarske zbornice. V regijskih izborih je sodelovalo 182 inovacijskih predlogov, pri katerih je sodelovalo 768 avtorjev inovacij.

SPIRIT Slovenija, javna agencija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Gospodarska zbornica Slovenije v letošnjem izvajajo enoten izbor najboljših inovacij na nacionalni ravni.

Slavnostna podelitev nacionalnih priznanj bo potekala v okviru Dneva inovativnosti na Brdu pri Kranju, udeleženci Slovenakega foruma inovacij pa si jo bodo lahko v živo ogledali v okviru programa odprtega odra dne 21.9.2016 predvidoma ob 15. uri.

Pridružite se Slovenskemu forumu inovacij tudi z všečkom na Facebooku. Povabite prijatelje! Če tvitate: @forum inovacij

Več informacij
Prijavite se na naše e-novice!.