2. regijski poslovni forum, Novi Sad

Med 1. in 4. oktobrom 2019 bosta Avtonomna pokrajina Vojvodina in Skupščina evropskih pokrajin v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Vojvodine, Razvojno agencijo Vojvodine, Novosadskim sejmom ter Evropsko podjetniško mrežo organizirali že 2. Regijski poslovni forum.

Sodelovala bodo uveljavljena podjetja iz pokrajine, regijske gospodarske zbornice, razvojne agencije in druge ustanove, ki se ukvarjajo s podpiranjem razvoja malih in srednjih podjetij in izboljšavo pogojev za poslovanje in nova vlaganja.


Regionalni poslovni forum podjetjem/razstavljavcem omogoča, da predstavijo svoje poslovne potenciale, ideje, in da se povežejo s podjetji in ustanovami, ki podpirajo razvoj MSP in nove naložbe, obenem pa pomagajo tudi pri iskanju novih partnerjev. Udeležencem nudijo, da izberejo svoje potencialne partnerje glede na svoje potrebe in informacije o partnerjevem poslovanju in interesih.

Letošnji regijski poslovni forum bo sovpadal z 52. mednarodnim sejmom LORIST (lov, ribolov in turizem).


Sektorji, ki bodo zastopani:

  • Kmetijstvo in živilska industrija
  • Kovinsko-predelovalna industrija
  • Komponente v avtomobilski industriji
  • Informacijske tehnologije
  • Turizem

 

V času Foruma se bodo odvijali tudi B2B sestanki z ustanovami in podjetji, ki bodo na prireditvi sodelovala. Platforma za organiziranje sestankov »ena na ena« je na voljo na na spletni povezavi rbf2019novisad.talkb2b.net in omogoča možnost spodbujanja poslovnega sodelovanja med regijami, vključno s sporazumi o prosti trgovini in proizvodnji, skupne naložbe in dostope do tretjih trgov, pa tudi izmenjavo tehnologij, znanje in izkušnje ter sodelovanje pri projektih, za katere je značilna visoka stopnja konkurenčnosti in inovativnosti, ki jih financirajo EU in drugi donatorji.

Za dodatne informacije pojdite na www.rbf.vojvodina.gov.rs ali pišite na rbf2019@vojvodine.gov.rs

Prijavite se na naše e-novice!.