Avstrijsko-nemška trgovska skupina REWE išče slovenske dobavitelje

REWE Group je ena vodilnih trgovskih in turističnih skupin v Nemčiji, Avstriji in nasploh Evropi, prisotna v 21-ih evropskih državah kot tudi drugod po svetu. Skupina REWE je bila ustanovljena leta 1927 v Kölnu, trenutno ima 15.000 trgovin, v letu 2017 pa je ustvarila 57,8 milijard EUR zunanjega prometa. Skupina združuje različne prepoznavne blagovne znamke, supermarkete, maloprodajne in specializirane trgovine, diskontne prodajalne, turistične agencije, itd. – poleg Rewe naprimer Merkur, Billa, Bipa, Penny, Aged, nahkauf, Penny Market in druge.

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z Veleposlaništvom RS na Dunaju, Konzulatom RS v Salzburgu in Konzulatom RS v St. Pöltenu pripravljama »Dan slovenskih dobaviteljev« - predstavitve slovenskih podjetij oz. izdelkov trgovski skupini REWE v Avstriji. Dogodek bo predvidoma potekal novembra 2018 v Spodnji Avstriji.

Za predstavitev so potencialno zanimivi prehrambeni izdelki, ostali izdelki široke potrošnje, osebne higiene, čistila, kot tudi drugi izdelki, ki jih je mogoče najti v ponudbi REWE Group (https://www.rewe-group.com/en/company/sales-lines). Izdelki morajo imeti na embalaži ustrezne označbe v nemškem jeziku.
 
Vabljena vsa zainteresirana slovenska podjetja, ki proizvajate zgoraj navedene proizvode in imate najmanj 1 milijon EUR letnega prometa in vsaj 1 zaposlenega, da posredujete svoj interes najkasneje do 24. avgusta 2018, tako da natančno izpolnite elektronsko prijavnico in v angleškem ali nemškem jeziku priloženi vprašalnik. Izpolnjeni vprašalnik pošljite na e-naslov: mojca.becinkret@spiritslovenia.si

Kotizacije ni. Stroške organizacije na Dnevu slovenskih dobaviteljev in organizacijo bilateralnih razgovorov krije SPIRIT Slovenija. Stroške prevoza in morebitne hotelske namestitve krijejo udeleženci sami.
 
Dodatne informacije:
Mojca Bec Inkret, tel. 01/53 09 811, e-mail: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

 

Vir: Spirit Slovenija, javna agencija

Prijavite se na naše e-novice!.