Brezplačna delavnica - »Na podlagi katere pogodbe se zaposliti? (avtorski honorar, podjemna pogodba, pogodba o zaposlitvi,..)«

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske vas v četrtek, 15. decembra 2016, od 9. do 11. ure vabi na brezplačno delavnico z naslovom: »Na podlagi katere pogodbe se zaposliti? (avtorski honorar, podjemna pogodba, pogodba o zaposlitvi,..)«, ki bo potekala v prostorih Razvojne agencije Zgornje Gorenjske, Spodnji Plavž 24e, Jesenice. V delovnem razmerju je vsaka od pogodbenih strank dolžna izvrševati dogovorjene ter predpisane pravice in obveznosti. Ali veste katero izmed oblik zaposlitve boste izbrali? Kdaj je bolj primeren avtorski honorar in kdaj podjemna pogodba?

Delavnica je namenjena tako delodajalcem, kakor tudi zaposlenim. Ena od tem pa bo namenjena tudi občasnem delu upokojencev.

Teme delavnice:

Na predavanju bo predstavljeno:

  • zakonite oblike opravljanja dela,
  • tipične in atipične oblike pogodbe o zaposlitvi,
  • opravljanje dela na drugih pravnih podlagah,
  • v čem se avtorska pogodba in podjemna pogodba razlikujeta od pogodbe o zaposlitvi,
  • posebnosti agencijskega dela,
  • posebnosti začasnega in občasnega dela upokojencev.

Predavateljica: TANJA ANTONIČ univ.dipl. prav., z dolgoletnimi izkušnjami iz delovnopravnega področja

Prijave: Prijave pošljite po elektronski pošti: dina@ragor.si z nazivom podjetja, imenom in priimkom udeleženca ter elektronsko pošto ali pokličite po telefonu na (04) 581-34-19. Število mest je omejeno.

Delavnica je financirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, SPIRIT Slovenija, javna agencija ter občin Zgornje Gorenjske v sklopu projekta VEM točk.

Prijavite se na naše e-novice!.