Brezplačna promocija ponudbe lokalnih kmetijskih pridelkov in živilskih proizvodov na spletni strani NAŠA SUPER HRANA

Umestite se na zemljevid lokalnih pridelovalcev in predelovalcev - Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano vas obvešča, da imate možnost brezplačne promocije vaše ponudbe lokalnih kmetijskih pridelkov in živilskih proizvodov na spletni strani NAŠA SUPER HRANA.

V okviru promocije lokalne hrane, ki jo izvaja Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano pod sloganom "Naša super hrana", kar zajema tudi proizvode s certifikatom "izbrana kakovost" in drugimi shemami kakovosti, vas vabijo, da se s svojo ponudbo lokalne hrane tudi vi brezplačno vpišete zemljevid pridelovalcev in predelovalcev lokalne hrane na spletni strani Naša super hrana.

Spletna stran deluje pod okriljem Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano z glavnimi cilji: promocija lokalne hrane, osveščanje o pomenu in lastnostih lokalno pridelane in predelane hrane. V tem okviru je vzpostavljena tudi baza pridelovalcev in predelovalcev lokalne - slovenske hrane, ki potrošnikom v obliki zemljevida ponudnikov omogoča lažje iskanje lokalne hrane pri kmetovalcih, zadrugah in tudi predelovalcih.

Registracija, objava in promocija na portalu so za pridelovalce in predelovalce lokalne - slovenske hrane popolnoma brezplačni. Zaželeno je, da o sebi in svoji ponudbi zapišete strnjeno predstavitev, dodate slike in morda povezavo na vašo spletno stran, označite pa lahko tudi sheme kakovosti, katerih certifikate ste pridobili ter objavite svoje kontakte.

Ne spreglejte

Zemljevid bodo v prihodnjih mesecih promovirali, saj je zanimanje s strani bralcev spletne strani zelo veliko. Izpostavili ga bodo tudi preko elektronskih novic in na omrežju Facebook s 25.500 sledilci.

Postopek registracije in vnosa podatkov je enostaven, pa vendar so vam za vsa vprašanja in podporo na voljo na e-naslovu: info@nasasuperhrana.si. Vabljeni, da k registraciji pristopite čim prej.

 

Vir: Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano (Mreža za podeželje), www.program-podezelja.si

Prijavite se na naše e-novice!.