Erasmus za mlade podjetnike

Na BSC Kranj v sklopu programa Erasmus za mlade podjetnike, izvajamo projekt PRACTYCE IV, ki se zaključuje z 31. 1. 2019. S 1. 2. 2019 pa se začenja nov cikel, in sicer projekt PRACTYCE V, pri katerem so priložnosti in pogoji enaki kot v prejšnjem. S sofinanciranjem stroškov v tujini, projekt ponuja priložnost potencialnim podjetnikom in podjetnikom, ki poslujejo manj kot tri leta, pridobiti nova, praktična znanja pri izkušenih podjetnikih, v drugih državah Evropske unije. Podjetniki, s podjetji mlajšimi od treh let, si tako lahko olajšajo dostop do novih trgov in iskanja tujih poslovnih partnerjev.

Vsi, ki imate dobro podjetniško idejo ali željo po malo drugačni izkušnji, se lahko prijavite na naslednji povezavi: https://bit.ly/2ppiZq6. Na isti povezavi, se lahko prijavite tudi tisti podjetniki, ki imate podjetje že več kot tri leta oz. ste izkušeni podjetnik in imate mentorsko »žilico«, in si želite na poslovni poti pomagati perspektivnemu podjetniku.

Več informacij o programu lahko dobite v Kovačnici v času uradnih ur (Župančičeva ulica 22, Kranj), na spletni strani programa ali preko telefona/e-maila:

Nives (04 28 17 247) ali nives.justin@bsc-kranj.si in Nastija (04 77 77 252) ali nastija.podobnik@bsc-kranj.si

Spodaj predstavljamo še nekaj potencialnih mentorjev, ki so pripravljeni gostiti mlade podjetnike:

  • Za tiste, ki se spoznate na SEO services, Social media marketing, online advertising in web design: http://tim4pin.hr/. Če si iz tega in še kakšnega področja želite več znanja, bi bili mentorji iz podjetij TIM4PIN d.o.o. in Centar TIM4PIN iz Zagreba pravi za vas.
  • Podjetje iz Velike Britanije https://sara-da-silva.com/, (znamka modnih in športnih oblačil), je pripravljeno gostiti nekoga, ki ima nekaj od naštetih znanj: marketing, kreativnost, razumevanje CRM sistema, dobre komunikacijske sposobnosti in odlično znanje angleškega jezika.
  • Irsko podjetje (https://kinsellaleadershipdevelopment.ie/), išče mladega podjetnika, ki je pripravljen na potovanja v okviru izmenjave in je vešč v digitalnih tržnih raziskavah socialnih medijev.
  • V slovaškem podjetju (https://www.bethereum.com/), so pripravljeni na nekoga, ki se spozna na marketing, management družbenih medijev in SW programiranje.

Prijavite se na naše e-novice!.