Evropski podjetniki – povežite se

Regionalna razvojna agencija Gorenjske, BSC Kranj vabi potencialne, mlade in že izkušene podjetnike na brezplačni dogodek: Z Erasmusom do novih podjetniških znanj in poslovnih sodelovanj.
ČAS, KRAJ IN PRIJAVA
Dogodek je brezplačen in bo potekal v ponedeljek, 14. 5. 2018 od 17.00 dalje, v Kreativnem centru Poligon v Ljubljani (Tobačna ulica 5).
Vse, ki se boste dogodka udeležili, organizatorji naprošajo, da se zaradi boljše organizacije na dogodek prijavite.
 
O DOGODKU
V Sloveniji deluje 5 posredniških agencij programa Erasmus za mlade podjetnike, ki so se odločile skupaj organizirati dogodek, ki bo povezal pretekle udeležence (tiste, ki so pridobivali znanje v tujini in tiste, ki so v Sloveniji gostili mlade podjetnike) ter vse, ki jih program zanima, pa še nimajo vseh odgovorov oz. bi se raje iz prve roke pozanimali kako izgleda izmenjava. Na dogodku boste izvedeli vse kar vas o programu zanima, spoznali ljudi, ki so se izmenjave udeležili in podjetnike, ki so gostili mlade podjetnike v Sloveniji. Ponujena vam bo tudi možnost individualnega svetovanja, kjer se boste lahko prepričali, da zagotovo tudi vaša ideja sodi med evropske podjetnike. Dogodek je primeren za vse potencialne, mlade in že izkušene podjetnike, saj se lahko programu pridružite na vsaki stopnji podjetniške poti.
 
O PROGRAMU
Regionalna razvojna agencija Gorenjske, BSC Kranj, že od leta 2013 uspešno izvaja program Erasmus za mlade podjetnike. V tem času, so v tujino poslali že preko 30 udeležencev, ki jim je program omogočil pridobivanje izkušenj in znanj pri uveljavljenih tujih podjetnikih. S sofinanciranjem stroškov v tujini projekt ponuja priložnost potencialnim podjetnikom in podjetnikom, ki poslujejo manj kot tri leta, da pridobijo nova, praktična znanja pri izkušenih podjetnikih, predvsem lastnikih majhnih ali srednje velikih podjetij v drugih državah Evropske unije. Mladi podjetniki (ne po starosti, temveč po trajanju podjetniških izkušenj) si tako lahko olajšajo dostop do novih trgov in iskanje tujih poslovnih partnerjev, izkušeni podjetniki gostitelji pa s tem, ko gostijo mladega podjetnika, razvijajo nove tržne povezave in odkrivajo priložnosti, ki jih ponujajo druge države.
 
Več informacij o programu in dogodku lahko dobite v Kovačnici v času uradnih ur (Župančičeva ulica 22, Kranj) ali preko telefona/e-maila:
 
Nives (04/281-72-48) ali nives.justin@bsc-kranj.si in Nastija (04/77-77-252) ali nastija.podobnik@bsc-kranj.si.

Prijavite se na naše e-novice!.