FORUM 100 % start:up - od 54.000 EUR spodbud do ICO milijonov!

Kako lahko inovativna start-up podjetja pridobijo zagonsko subvencijo P2 v višini 54.000 € in kako zanjo poteka pred-selekcijski postopek Start:up Slovenija, bomo že tradicionalno predstavili na Forumu 100% start:up, v ponedeljek, 5. marca 2018, v Tehnološkem parku Ljubljana.

Dogodek so v sodelovanju s Slovenskim podjetniškim skladom in slovensko start-up skupnostjo zasnovali tako, da boste na njem podrobno spoznali vse ključne aktualne programe za podporo, financiranje, mentoriranje in mednarodno mreženje start-up podjetij, vključno z letošnjo PODIM konferenco in vročimi ”crowdsale” financiranji oz. ICO projekti. Poleg tega bodo od 6. do 12. marca 2018 izpeljali tudi serijo petih petih roadshow dogodkov v Mariboru, Novi Gorici, Celju, Velenju in Kranju. Svetujejo vam, da si že zdaj v koledarju označite rok za prijavo v pred-selekcijo za P2, to je 20. marec 2018.

O financiranju P2

P2 je zagonska subvencija v višini 54.000 EUR, ki jo Slovenski podjetniški sklad (SPS) omogoča mladim visokotehnološkim podjetjem s potencialom hitre rasti in kreiranja novih delovnih mest. Gre za spodbudo start-upom, ki so v fazi iskanja rešitve za identificiran problem na trgu oz. razvoja prototipa in testiranja trga. Financiranje P2 je nadgrajeno z dodatnimi mentorskimi in svetovalnimi aktivnostmi, ki jih SPS start-upom zagotavlja v sodelovanju z Iniciativo Start:up Slovenija.

O javni in zasebni podpori, PODIM-u, korporativnih programih in ICO projektih

Vse informacije o tem, kako se prijaviti na razpis P2, kateri so razpisni pogoji in kriteriji ter kako poteka postopek pred-selekcije, ki se zaključi z nastopom najboljših ekip na DEMO dnevu, boste dobili na dogodku Forum 100% start:up. Ta dogodek so letos v sodelovanju z vsemi najbolj aktivnimi deležniki slovenskega start-up ekosistema bogato nadgradili in vanj umestili štiri vsebinske sklope:

  • #1 - Kako modro izbrati podporo za svoj start-up? Predstavitev ključnih javnih in zasebnih podpornih programov ter razpisov, vključno s Slovenskim podjetniškim skladom, Tehnološkim parkom Ljubljana in drugimi člani mreže SIO, ABC pospeševalnikom, KATAPULTOM, klubom Poslovni angeli Slovenije, CEED Slovenija ter ukrepi države za izboljšanje poslovnega okolja, ki bodo startupom olajšali poslovanje.
  • #2 - Konferenca PODIM, največji in najvplivnejši start-up dogodek leta, ki najbolj obetavnim start-upom iz Slovenije in regije zagotavlja intenzivno 1:1 mreženje z investitorji in predstavniki korporacij ter bogate nagrade, kot je all-inclusive program v enem od globalnih startup vozlišč (Silicon Valley, ZDA, Boston, ZDA, London, VB, Hangzhou, Kitajska) ali program ”na ključ” v sodelovanju s PODIM korporativnim partnerjem. V tem sklopu bodo svoje aktivnosti na področju povezovanja s start-upi predstavile tudi slovenske korporacije, kot so Kolektor, Iskratel, Zavarovalnica Sava, Telekom Slovenije, Pošta Slovenije in Petrol.
  • #3 - ICO-manija: med nebesi in peklom, vključno s predavanjem ”ICO od A do Ž” pospeševalnika Cofound.it in pogovorom s start-upi OriginTrail, InsurPal, Sportify in Datafund, ki so s pomočjo ICO zbrali več deset milijonov evrov zagonskega kapitala.
  • #4 - Start:up Slovenija party ali druženje slovenske startup skupnosti ob dobri glasbi, hrani in pijači.

PROGRAM in PRIJAVA NA FORUM

Vozni red lokalnih roadshow dogodkov

Takoj po Forumu 100% start:up, ki ima vlogo osrednjega nacionalnega dogodka, bodo od 6. do 12. marca 2018 izpeljali tudi serijo petih lokalnih roadshow dogodkov v Mariboru, Novi Gorici, Celju, Velenju in Kranju.

Dogodki bodo potekali po naslednjem vrstnem redu:

  • Maribor, Tovarna podjemov, 6. marec 2018, ob 15. uri
  • Nova Gorica, Primorski tehnološki park, 7. marec 2018, ob 16. uri
  • Celje, Inkubator Savinjske regije, 8. marec 2018, ob 16.15 uri
  • Velenje, Saša inkubator, 9. marec 2018, od 12. uri
  • Kranj, RC IKT, 12. marec 2018, ob 13. uri

Udeležba na dogodku Forum 100% start:up in na lokalnih roadshow dogodkih je brezplačnaprijava pa je obvezna! Udeležba je možna do zapolnitve prostih mest!

 

Vir: www.podjetniski-portal.si

Prijavite se na naše e-novice!.