Hackathon ELEKTRATHON

 

Kaj vam pride na misel, ko slišite besedo HACKATHON?

Ne gre za skupino mulcev, ki družno vdirajo v vaše gmaile ali pa državne sisteme. Hackathon je priložnost, da izraziš samega sebe in svojo kreativnost, da s pomočjo tehnologije ali pa svinčnika v skupini razviješ super ideje.


Hackathoni so namreč organizirane skupine posameznikov, ki iz nič ustvarijo edinstvene rešitve na podlagi dodeljenih izzivov organizatorjev. Gre za reševanje problemov in ustvarjanje novih, inovativnih rešitev zanje. Gre za spoznavanje podobno mislečih ljudi, gre za skupinsko premikanje meja. Gre za to, da svet sliši tvoje ideje, ki jih skupaj z ekipo tudi izpelješ.

Kaj pa pomisliš ob besedni zvezi ELEKTRATHON HACKATHON?

Na nekaj nevernega? Na nekaj kar strese? Tako je! Stresli te bomo. Ampak ne z električnim tokom, temveč te bomo stresli za to, da zbudimo tvojo genialnost, tvojo kreativnost in dobimo najbolj nore, zanimive in unikatne ideje. Gorenjske elektrarne ti namreč ponujajo, da sodeluješ v super skupini in skupaj najdete najboljše ideje za njihov izziv.

Med 17. in 19. novembrom 2017 bomo skupaj tresli Kovačnico. 

Zakaj bi sodeloval?

Ker se boš veliko naučil za sebe in za realizacijo svojih idej, ker boš spoznal zanimive mlade ljudi, ki ti lahko pomagajo pri tvojih nadaljnjih korakih, ker imaš možnost dolgoročnejšega sodelovanja z Gorenjskimi elektrarnami, ker lahko osvojiš super nagrade! Ker je Kovačnica a place to be! ☺ Pa brez skrbi … lačen ne boš, žejen tudi ne, kava bo … v neomejenih količinah. 

Kdo se lahko prijavi?

Vsak (!), ki … je dobre volje, se želi učiti, je star do 35 let, se želi razvijati, želi prispevati, preživeti vikend v super družbi, tisti, ki nimate pojma o energetskem managementu ali pa ste profiji na tem področju. Dijaki, študenti, brezposelni, bodoči milijonarji, tisti, ki ste polni idej in tisti, ki mislite, da ne morete prispevati, pa bi! Se pravi vsak, ki ima glavo na vratu in bi rad preživel kul vikend. Mi bomo tam! Pridruži se nam!

Po prijavi na dogodek, ti pošljemo še projektno nalogo, ki so jo pripravile Gorenjske elektrarne - za boljši okus kaj se bo dogajajo čez vikend :).

URNIK IN PRIJAVA TUKAJ! :)

Prijavite se na naše e-novice!.