II. obletnica delovanja Kovačnice

Prihaja najbolj praznični mesec v letu – mesec november! Vsaj za Kovačnico, saj v mesecu novembru praznujemo svoj rojstni dan. In tudi letos pripravljamo zabavno in več kot teden dni trajajoče praznovanje.

 

Uradno začenjamo praznovanje 14. 11. 2017, ko bomo organizirali Meet up: Kriptovalute. Okrogla miza, ki to ni, saj boste vsi udeleženci imeli možnost poseči v pogovor in vprašati točno tisto, kar vas zanima v povezavi s kriptovalutami. Odprli bomo tudi svojo e-denarnico, če bi nam kdo nakazal kakšen bitcoin – se ne bomo pritoževali. Praznovanje nadaljujemo naslednji dan 15. 11. 2017, ko nam bo na Podjetniškem večeru: Od Kickstarterja do Trumpa Nina Malovrh predstavila svojo zgodbo. Nina je oblikovalka, ki najbolj uživa, ko običajnim predmetom riše neobičajne zgodbe in upa na srečne konce, poleg tega pa pravi, da se v vse svoje projekte zaljubi. Mi pa smo še posebej ponosni in veseli, da je Nina najemnica v Kovačnici in članica naše družine. Tudi čez vikend nam ne bo dolgčas, saj bomo v Kovačnici organizirali prvi hackathon Elektrathon na Gorenjskem. Med 17. 11. in 19. 11. se bo iskrilo od statike in električnih idej.

Kaj vam pride na misel, ko slišite besedo HACKATHON?

Ne gre za skupino mulcev, ki družno vdirajo v vaše gmaile ali pa državne sisteme. Hackaton je priložnost, da izraziš samega sebe in svojo kreativnost, da s pomočjo tehnologije ali pa svinčnika v skupini razviješ super ideje. Povezali smo se z Gorenjskimi elektrarnami in vabimo te, da se nam pridružiš na reševanju prav posebnega izziva. Nagrade bodo, dobra družba zagotovljena, novo znanje in izkušnje pa tudi.

Nadaljujemo 21. 11. 2017 z delavnico Facebook za podjetnike. Nekaj tako samoumevnega kot je upravljanje FB profila ni več samoumevno, ko gre za vaš posel. Kako graditi svojo znamko, kako pritegniti ljudi, širiti doseg objav,… Vse to bomo rešili na delavnici. Cel drugi teden praznovanja bo namenjen družabnim medijem, saj bo 23. 11. 2017 potekala delavnica Instagram za podjetnikeInstagram ima drugo logiko kot Facebook in potrebuje svoj pristop ter posledično svojo delavnico.

Veliki finale, zaključni dogodek, žurka vseh žurk pa se bo zgodila 29. 11. 2017. Ko bomo naredili malce refleksije za nazaj - na pot, ki smo jo že prehodili, se ozrli v prihodnost in pogledali kaj nas še čaka, kam še lahko gremo, upihnili svečke na torti in svečano odprli nove, večje, boljše prostore Kovačnice. Za zvrhano mere pozitivne energije in motivacije pa bo poskrbel naš skrivni gost (ki sploh ni skrivni, samo ne želimo ga še razkriti). Ja, rastemo – za vas in zaradi vas. In to z veseljem delimo z vami!

Spremljajte naš facebook profil, našo novo, svežo spletno stran in berite naše elektronske novičke, da boste obveščeni o dogajanju.

Prijavite se na naše e-novice!.