Jesen v Kovačnici

Po poletnem zatišju z dogajanjem se v Kovačnici pripravljamo na vročo jesen. Poleg povečanja prostorov, prenovljenih elektronskih novic in nove spletne strani, pripravljamo tudi zanimive informativne in izobraževalne dogodke ter delavnice. Začenjamo z brezplačnim tečajem programiranja nato pa stopnjujemo tempo do zime.

Po poletnem zatišju in počitku se dogajanje v jeseni spet vrača v Kovačnico. Nismo se samo potepali in počivali, čez poletje smo aktivno načrtovali vročo jesen. Z dogodki letos začenjamo v oktobru, saj nas v septembru čakajo še gradbena dela. Kovačnica je namreč prerasla svoje prostore in nujno potrebuje dodatna delovna mesta. Poleg tega načrtujemo prenovo naših elektronskih novičk, da bodo te še bolj informativne in zanimive, ter popolnoma novo spletno stran. Slednja v tem trenutku še ni pripravljena, da se pokaže svetu, bo pa kmalu! Če še niste prijavljeni na prejemanje naših novic, to lahko storite kar tukaj.

Kaj nas čaka v jeseni?

  • Brezplačni tečaj programiranja Innovation Jam Course, ki bo potekal 3 zaporedne četrtke med 17.00 in 21.00, začnemo pa 14. 9. 2017.
  • Še enkrat Marketing, 3. 10. 2017 ob 19.00, ker tega pač ni nikoli dovolj. Tokrat ga bo izvajal naš Kovač, marketinški guru, ki točno ve s čim se spopada podjetnik začetnik in kaj ga zanima.
  • Delavnica Vsebinski Facebook, 17. 10. 2017 ob 19.00. Če smo že obdelali oglaševanje na FB, je sedaj čas, da stopimo korak nazaj. Kako izkoristiti FB v dobro vašega podjetja? Kako graditi svojo publiko? Kako jih premamiti s svojim izdelkom/storitvijo? Ja, to bomo delali.
  • Naredi svoj promo video, 31. 10. 2017 ob 18.00. Ker vemo, da so profi snemalci dragi, da slika pove več kot 1000 besed (kaj šele video?!), bomo iz tebe in tvojega telefona naredili profi snemalca.

Vmes pa planiramo še marsikaj zanimivega… Da boste na tekočem, se prijavite na naše e-novice in spremljajte naš FB. Saj veste, kako pravijo: Če ni na FB, potem ne obstaja.

Prijavite se na naše e-novice!.