Karierni plac – Karierni center za mlade: Zaživel je nov portal in priročnik!

V okviru projekta Karierni Plac - Karierni center za mlade smo za vas pripravili pregled aktivnosti, dogodkov, novic, zanimivosti, predstavitve poklicev, izbor priročnikov, nasvete … Portal bo v pomoč tako otrokom in mladim kot tudi staršem in strokovnim delavcem.

V Kariernem Placu v času karantene nismo počivali, pač pa delali s polno paro! Ne samo na nov portal, ponosni smo tudi na nov priročnik: »NOVI PRISTOPI PRI DELU Z MLADIMI NA PODROČJU KARIERNE ORIENTACIJE«. 

Priročnik vsebuje ideje za izvajanje aktivnosti na področju karierne orientacije v osnovni šoli. Namenjen je predvsem strokovnim delavcem - učiteljem in svetovalnim delavcem na šolah - a ga lahko uporabijo tudi starši, ki želijo ustvarjati prostor za to, da lahko otroci varno raziskujejo sebe, iščejo informacije in tako lažje načrtujejo svojo karierno pot.

Priročnik najdete (in si ga prenesete) na našem portalu www.karierniplac.si (razdelek »Strokovni sodelavci«), kjer vas čakajo tudi druge zanimive in uporabne vsebine za šolajočo mladino, starše in strokovne delavce.

V okviru projekta po dogovoru pripravljamo tudi (brezplačna) usposabljanja za strokovne delavce.

Prijavite se na naše e-novice!.