KOLESARSKA VERIGA NA PODEŽELJU, ZAKLJUČNI DOGODEK

BSC Kranj – LAS Gorenjska košarica je vodilni partner projekta sodelovanja Kolesarska veriga na podeželju, ki je sofinanciran s sredstvi Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Projekt se s predstavitvami na terenu v teh dneh večinoma zaključuje. Pred nami je zaključni promocijski dogodek, ki bo v Kongresnem centru Brdo potekal 6. oktobra.
Na dogodku želimo navzočim ob kulturnem programu predstaviti rezultate projekta, v katerem se je povezalo kar 11 lokalnih akcijskih in več kot 20 občin, ter tudi izzive, ki nas na področju nadaljnjega razvoja trajnostne mobilnosti s poudarkom na povezovanju sistema izposoje koles čakajo v prihodnjih letih. V ta namen bodo župani podpisali pismo o nameri.

Predstavili vam bomo pisano paleto koles iz različnih lokalnih in regionalnih sistemov izposoje, s katerimi se boste lahko tudi zapeljali po okolici.

V sklepnem delu s pogostitvijo pa si bomo lahko izmenjali izkušnje in se pohvalili, kako tudi sami spreminjamo svoje potovalne navade.

Vabilo je dostopno v spodnji galeriji. Na dogodek se je potrebno prijaviti, in sicer najkasneje do 3. oktobra prek naslednje povezave: https://forms.gle/BxUdK7xQ2hhUyBd58.

Več informacij: Mateja Dolžan (mateja.dolzan@bsc-kranj.si)
 
 

 

Prijavite se na naše e-novice!.