Konferenca Spodbujanje razvoja inovativnih tehnologij in novih poslovnih modelov v malih in srednjih podjetjih na podeželju

Regionalna razvojna agencija Gorenjske - BSC Kranj v sodelovanju z Biotehnično fakulteto v Ljubljani, 12. in 13. februarja 2019 organizira transnacionalno konferenco »Spodbujanje razvoja inovativnih tehnologij in novih poslovnih modelov v malih in srednjih podjetjih na podeželju«.

Vsebinsko bo obravnavala politike spodbujanja razvoja gospodarstva na podeželju v partnerskih državah projekta INNOGROW. Govorniki prihajajo iz Slovenije, Velike Britanije, Madžarske in Latvije. Del gostovanja bo predstavljal tudi študijski obisk različnih podjetij na Gorenjskem (Knauf Insulation Škofja Loka, Kmetijska zadruga Škofja Loka, Kmetija Pustotnik). Ogled bo izveden z namenom predstavitve inovativnih poslovnih modelov uspešnih podjetij v različnih branžah, katerim je skupno, da s svojo dejavnostjo dvigujejo stopnjo razvoja podeželskih območij. Drugi dan je namenjen zaključnemu sestanku projekta INNOGROW, sofinanciranega z evropskimi sredstvi programa INTERREG Europe.

Več o projektu INNOGROW si lahko preberete na povezavi TUKAJ.

Prijavite se na naše e-novice!.