KOVAČNICA GRE S POLNO PARO NAPREJ

Kovačnica je s polno paro začela leto 2020 z organizacij top dogodkov in letos jih bo še več.

Razlog za to je, da je bila Kovačnica uspešna na razpisu in pridobila sredstva za izvajanje operacije Subjekti inovativnega okolja. Kaj to pomeni? Kovačnica bo zrastla v podjetniški inkubator: Kovačnica – podjetniški inkubator Kranj. Več o projektu si lahko preberete tukaj. Novost so tudi Kovaški poslovni zajtrki – success story in vam toplo priporočamo, da jih obiščete.

Top dogodek, ki ga ne smete zamudite, se bo zgodil že 11. 2.  ob 18. uri, to je »Matchmaking: Kako omrežiti idealnega poslovnega partnerja«. Glede na to, da se bliža Valentinovo se iskanje ljubezenskega in poslovnega partnerja velikokrat med sabo dosti ne razlikuje. Delavnico bo vodil Boško Praštalo, ki je ekspert za mreženje, B2B prodajo in direktor podjetja Sellution. Specialist za pridobivanje kontaktov z mreženjem in kako »praktično iz nič« ob vsaki priložnosti vzpostaviti prvi stik in zgraditi zaupanje in stranko prepričati v nakup ali poslovno sodelovanje.

  1. 2. 2020 ob 8:30 imate priložnost, da na dogodku »Poslovni zajtrk – sucess story«, spoznate Tomaža Korelca, avtorjem knjige »Preboj!« Ob skodelici kave bomo skupaj ugotavljalili s(m)o slovenski podjetniki res preveliki generalisti in ali se res bojimo postati specialisti? Moramo omenit še, da je Tomaž Korelc znan kot predavatelj, poslovni trener, strateški svetovalec in velik vizionar. Svetoval je številnim domačim in tujim podjetjem ter bil član vrste poslovnih podjemov. Odlikuje ga dinamično in proaktivno vodenje ter poznavanje sodobnih trendov in dobrih praks. Napisal je več poslovnih knjig: Filozofija zmagovalcev, Strateški marketing, Moč Blagovne znamke – pot do uspeha, Spoznajte prihodnost in (R)evolucija – z inovativnimi poslovnimi koncepti do uspeha.

Zadnje čase je Growth Hacking vroča tema v digitalnem svetu in ravno zato bomo, 25. 2. 2020 ob 18. uri imeli delavnico na to temo. Kaj sploh je Growth Hacking? To je proces hitrega eksperimentiranja čez različne trženjske kanale, testiranja novih trgov in trženjskih taktik v namen doseganja rasti podjetja. Growth Hacking metodologijo uspešno uporabljajo tako tehnološki velikani kot so Facebook, Spotifiy in AirBnB, kot tudi milijoni mikro, malih in srednjih podjetij po celem svetu. Delavnico bo vodila nihče drug kot Maja Voje, Growth Marketing Expert, ki je svojo kariero gradila v vodilnih tehnoloških podjetjih, kot sta Google in Rocket Internet. Kot zunanja svetovalka je pomagala več kot 80 podjetjem uvesti growth proces v praksi in doseči rast na mednarodnih trgih ter do 10-25 milijonskih investicij.

Zadnji četrtek februarja, pa vam postržemo s »poslastico«. Z veseljem najavljamo dogodek: »Pogovorni večer: Miha Mazzini v Kovačnici«, ki se bo odvil v četrtek, 27. februarja 2020, ob 18. uri. Večina ga pozna kot zanimivega kolumnista, čigar besede, ki jih objavlja na portalu Planet SiOL.net, redno prebiramo. Miha Mazzini je znan kot, pisatelj, avtor 26 objavljenih literarnih knjig (v 11 jezikih), in računalniški strokovnjak, avtor 9 priročnikov. Dobitnik številnih nagrad (tudi ameriške nagrade Pushcart). Njegova dela so bila uvrščena v več antologij. Avtor scenarijev za dva nagrajena celovečerna filma, režiser celovečernega filma, TV dokumentarca in petih kratkih filmov. Končal podiplomski študij scenaristike na The University of Sheffield, Anglija. Doktor znanosti, program Antropologija vsakdanjega življenja, Institutum Studiorum Humanitatis, Ljubljana. Redni član Evropske filmske akademije.

 

Na kratko vas obvestimo še o dogodkih, ki jih bomo organizirali marca:

  • 3. in 17. 3. Priprava in oddaja davčnega obračuna za normirance, Moj računovodja.com
  • 10.3.: Javno nastopanje, Anja Križnik Tomažin
  • 19.3. : Poslovni zajtrk – sucess story: Projekt Burger (šef Žiga Antolin)
  • 24.3.: Storytelling

Za več informacij in prijavah na dogodke, obiščite in sledite facebook strani Kovačnice. Predlagamo, da se prijavite na Kovaške e-novice, kjer lahko dobite seznam dogodkov, še preden so objavljeni na Facebooku. Kot že veste, vsi naši dogodki so brezplačni in hitro zasedeni, saj je število prostih mest omejeno. Ravno zato imamo še čakalno listo za vse tiste, ki s prepozno odločijo za prijavo.

Se vidimo v Kovačnici!

Prijavite se na naše e-novice!.