Kovačnica po počitnicah

Kovačnica spi poleti in ne pozimi, zato se sedaj počasi prebuja iz zasluženega počitka. V jesenskih mesecih se bo v Kovačnici odvilo precej dogodkov, ki bodo seveda dišali po podjetništvu.

Prvi dogodek v septembru, natančneje 17. 9. 2019 ob 17.00 uri, bo delavnica produktne fotografije, na kateri se bodo udeleženci (na)učili, kako narediti fotografijo izdelka, ki privabi poglede. Po delavnici bomo otvorili novo začasno razstavo v Kovačnici – tokrat so tema tradicionalne gorenjske obrti. Ogledate si lahko vse od miniaturne pletne, pletenih košar, steklenih in lončenih izdelkov, do čipk, lectarjevih srčkov, dražgoških kruhkov, čevljev in dežnikov. Vsem izdelkom je skupno, da so narejeni po tradicionalnem načinu. Otvoritev bo pospremljena z manjšo pogostitvijo, ob kateri se bodo lahko udeleženci še malo družili in klepetali.

24.9.2019 ob 18.00 uri, se bo v Kovačnici govorilo o blagovni znamki, o tem kaj je njena »osnovna oprema«, kaj je njena zgodba (in hkrati zgodba podjetja), kaj so njene zakonitosti in kako jo razviti.

Oktober in prva polovica novembra bosta zavita v barve družinskega podjetništva, saj bodo v Kovačnici potekale delavnice na temo prenosa lastništva družinskega podjetja. Delavnice bodo namenjene trenutnim in bodočim lastnikom gorenjskih družinskih podjetij, ki se pripravljajo na predajo oz. prevzem podjetja.

V novembru se bo odvijalo tudi usposabljanje »Nadgradi svoj posel« ali »Od životarjenja do stabilnega posla«, ki bo namenjeno tistim podjetnikom, ki si želijo iz svoje ideje, storitve ali izdelka narediti nekaj več.

Vmes se bo dogajalo še marsikaj, zato ne pozabite pokukati na spletno stran in Facebook profil Kovačnice, saj s tem poskrbite, da ne ostanete brez mesta na dogodkih.

Se vidimo!

Prijavite se na naše e-novice!.