Kovačnica praznuje

Vse najboljše za te, vse najboljše draga Kovačnica, vse najboljše za te! Na torti bodo v novembru gorele štiri svečke, zato se bo praznovanje odvijalo cel mesec. Rojstnodnevno darilo bo tradicionalno »zapakirano« v tako imenovani Teden coworkinga, med 12. in 21. novembrom.

Otvoritev rojstnodnevnega tedna bo v torek, 12. 11. 2019, ob 18. uri v amazonskih vodah. Delavnica Next Level Amazon bo namenjena tistim, ki njegovo delovanje že poznajo in se s prodajo na najbolj popularni spletni platformi že nekaj časa spogledujejo. Ko pa združimo uspešne zgodbe in najpomembnejši obrok v dnevu, dobimo poslovni zajtrk. Na rogljiček in kavo bo 14. 11. 2019 ob 8:30 v Kovačnico povabljen znan kranjski podjetnik, ki sliši na ime Krajček.

Če mi rečemo rojstni dan, vi rečete… Torta! Na velik kos čokoladne, ob spremljavi zabavnega programa in degustacije prav posebnega napitka, vas Kovačnica vabi 19. 11. 2019 ob 17. uri.  S seboj prinesite le veliko dobre volje!  

Tednu coworkinga bo v slovo pomahala aktualna tematika mnenjskih vodij, bolj znanih pod imenom influencerji. Na vprašanje kako njihove objave na družbenih medijih narekujejo trende v poslovnem svetu, se bo odgovorilo 21. 11. 2019 ob 18. uri.

Poleg tega se v novembru zaključujejo delavnice, ki so namenjene prenosu lastništva družinskega podjetja. Zadnji dve se bosta odvili 7. in 14. 11. 2019 od 18. do 20. ure in bosta namenjeni davčnemu vidiku prenosa lastništva in pripravi naslednika za prevzem podjetja.

Konec meseca, natančneje 28. 11. 2019 ob 17. uri, se bo začelo usposabljanje »Od životarjenja do stabilnega posla«. Udeleženci usposabljanja se bodo naučili vstopiti v podjetniško miselnost in se opremili z veščinami, ki so potrebne za iskanje (novih) strank. Ob pomoči mentorja, bodo udeleženci vsak zase začrtali, kaj lahko strankam ponudijo, spoznali proces pridobitve novega posla, pripravili prodajno pismo in nagovorili svoje prve stranke. Druga dva dela usposabljanja se bosta odvijala 3. in 5. 12. 2019. Smiselno je, da so udeleženci prisotni na vseh treh delih, saj se delavnice med seboj povezujejo oz. nadaljujejo.

Vabljeni, da v novembru praznujete s Kovačnico in Kovači!

Prijavite se na naše e-novice!.