Kovačnica praznuje 3. rojstni dan

Kovačnica se razvija in raste! V letošnjem letu se je del ekipe BSC-ja, skupaj s podjetniškimi projekti in aktivnostmi, preselil kar v Kovačnico. Prav tako pa se je v kovaški skupnosti razvila in realizirala ideja o zadrugi – naši coworkerji so se povezali, ustanovili Zadrugo 22, da bodo na trgu nastopali kot večje in močnejše podjetje. V okviru projekta SPOT svetovanje Gorenjska, v Kovačnici raste tudi razstavni prostor gorenjskega podjetništva, v katerem se bodo predstavljala gorenjska podjetja. Razstavni prostor bo razdeljen v dva dela: v prvem delu, stalni razstavi bodo podjetja, z več kot 10 letno tradicijo, ki razvijajo in proizvajajo izdelke v Sloveniji, drugi del pa bo namenjen občasnim razstavam, kjer bomo za obdobje nekaj mesecev izpostavljali posamezne branže oz. podjetnike iz določenega območja. V času praznovanja kovaškega rojstnega dne, bomo razstavni prostor tudi svečano otvorili.

Kovačnica v številkah izgleda takole: v treh letih delovanja smo organizirali več kot 170 dogodkov, obiskalo nas je preko 2.500 obiskovalcev, pridobili smo preko 1.700 sledilcev na Facebooku, poslali več kot 100 elektronskih novic in nudili začasen dom približno 50 najemnikom za daljše ali krajše obdobje.

V tednu med 20. 11. in 27. 11. bomo že tradicionalno organizirali teden coworkinga. V tem času se bodo v Kovačnici zvrstili 3 dogodki, ki bodo letos potekali v duhu zadružništva, ki ima za kovaško skupnost v letošnjem letu prav poseben pomen.

  • 20. 11. 2018 ob 18.00 se bomo spustili v  temo o kateri se je letos v Kovačnici precej govorilo in še več veliko naredilo - Zadruge: Poslovni model prihodnosti?.
  • 22. 11. 2018 ob 17.00 bomo pričeli s praznovanjem rojstnega dne, na katerem bomo govorili o dogajanju zadnjih treh let in o ciljih v prihodnosti, slavnostno otvorili razstavni prostor Gorenjskega podjetništva, predstavila pa se bo tudi Zadruga 22. Torta in dobra družba sta praktično samoumevni.
  • 27. 11. 2018 ob 18.00 organiziramo dogodek »Meet up: Zadruge«, ki bo namenjen  spoznavanju zadrug, njihovim prednostim, slabostim in posebnostim.

Lepo vabljeni na naše posebno skovane dogodke, ki jih bomo seveda oglaševali preko Facebooka in naših e-novic.

Kovačnica deluje pod okriljem Mestne občine Kranj in Regionalne razvojne agencije Gorenjske regije - BSC Kranj.

 

Prijavite se na naše e-novice!.