Kovačnica v novem letu

Kovačnica je že s polno paro zakorakala v leto 2019. V januarju se bo odvilo kar nekaj raznolikih in zanimivih dogodkov, nekateri za malo bolj in drugi za malo manj širšo javnost.

Pa gremo:

  • 1. 2019 ob 9.00 uri bo potekala delavnica »Kako do uspešne prijave na razpis programa Evropa za državljane?«. Delavnica je namenjena predstavnikom upravičenih organizacij (javni organi ali nepridobitne organizacije), ki želijo prijaviti svojo projektno idejo na program EZD (Evropa za državljane). Na delavnici bomo predstavili, na kaj morate biti pozorni, da bo imela vaša projektna prijava več možnosti za uspeh. Spoznali se boste s primeri dobrih praks in razpisno dokumentacijo. Ob spoznavanju z razpisno prijavnico boste aktivno sodelovali in razvijali vaše ideje. Delavnico bo izvajala Barbara Možina, ki je sodelovala pri številnih odobrenih projektih EZD. Prijavite se lahko na naslednjih naslovih: Darja Sekula Krstič, darja.sekula-krstic@cmepius.si (01 620 94 81) in Urška Križnar Ribnikar, urska@zavod-tri.org (040 804 060).
  • 1. 2019 ob 18.00 uri bomo združili prijetno s koristnim in se na delavnici naučili kako si organizirati delovno mesto tako, da bo najbolj prijetno in primerno. Poleg tega pa bomo spoznali nekaj vaj, ki lahko izboljšajo počutje in produktivnost na, predvsem sedečem, delovnem mestu.
  • 1. 2019 ob 17.00 uri, bo v Kovačnici potekal »Posvet gorenjskih nevladnih organizacij za strategijo RRP«. Regionalna razvojna agencija Gorenjske skupaj z Grozd NVO Gorenjske organizira posvetovanje z gorenjskimi nevladnimi organizacijami na temo priprave Regionalnega razvojnega programa za gorenjsko regijo 2021-2027. RRP je temeljni strateški in programski dokument, s katerim se uskladijo razvojni cilji. Tudi nevladne organizacije (zavodi, društva, …) ste pomemben deležnik pri razvoju regije, zato vas vabimo k udeležbi na posvetu. Prijave na posvet so mogoče na info@zavod-tri.org.
  • 1. 2019 ob 18.00 uri, pa bo v Kovačnici dan za pogovor s posebnim gostom. Poslušamo ga lahko vsak torek na Valu 202, ko nam s pravšnjo mero cinizma in sarkazma nastavlja ogledalo. Svoje refleksije že nekaj časa zapisuje v kolumnah, ki so sedaj zbrane knjigi Duh česa. Tako je, na obisku v Kovačnici bo Miha Šalehar.

Za januar je to vse, februar pa je še (skoraj) nepopisan list. Vaši predlogi, želje in ideje so vedno dobrodošli, mi pa pripravljeni na to, da se jih potrudimo uresničiti.

Pokukajte na spletno stran in Facebook profil Kovačnice in s prijavo poskrbite, da ne ostanete brez mesta na dogodkih.

Se vidimo!

 

Prijavite se na naše e-novice!.