Kovaška pomlad

Takoj po skoku v novo leto, smo nadaljevali z izvajanjem brezplačnih delavnic in pogovornih večerov na temo podjetništva. V letošnjem letu smo izvedli že 28 dogodkov s skupno več kot 600 udeleženci. Prav tako smo se družili na dveh podjetniških zajtrkih, s podjetnikoma Rokom Staričem in Tomažem Korelcem, ki sta nam predstavila svoje vidike in izkušnje s podjetništva.
V mesecu marcu nas je, kot večino, presenetila razglasitev epidemije, zato smo bili primorani spremeniti načrte. Odločili smo se, da napovedane delavnice izvedemo on-line. Po začetnih privajanjih na spremembe, so spletne delavnice odlično zaživele, zato smo se odločili, da s tako izvedbo delavnic nadaljujemo tudi v mesecu juniju. Tako se nam lahko prek Zooma pridružite 9. 6. 2020, kjer nam bo predavatelj Nejc Apšner predstavi vidike »zdravih financ, za uspešno podjetje«.
 
DELO MALO DRUGAČE
 
V času epidemije smo pisarne hitro zamenjali za delo od doma in tudi ta oblika dela se je pokazala za uspešno. Seveda smo pogrešali družbo vseh Kovačev, kar smo nadomestili z Zoom sestanki in tako ostali povezani. V tem času je polno delovala SPOT svetovalna točka Gorenjske, ki se je iz Kovačnice preselila na dom obeh svetovalk. Vzpostavili so spletno poslovanje, tako da je bilo za podjetnike poskrbljeno enako dobro, kot bi se videli v živo.
 
NOVO V KOVAČNICI
 
Pomlad nam je prinesla nove projekte, med katerimi najbolj izstopa PODJETNIŠKI INKUBATOR, ki ga vodi Rok Starič. S 16. 6. 2020 se začenjajo intenzivni dogodki in predavanja za izbrana podjetja razpisa »naHRANI svoje znanje podjetništva«, ki so specializirana podjetja prehrambnega sektorja. V sklopu projekta od 1. 6. 2020 potekajo tudi individualna mentoriranja.
 
V tem času je zaživela nova KOVAŠKA spletna stran kovacnica.si, kjer lahko pridobite informacije glede izvijanja projektov, napovedi prihajajočih dogodkov in prebirate zanimive bloge. Na spletni strani najdete prijavo na vedno zanimive eNovičke, ki jih iz Kovačnice pošiljamo vsako sredo, z malo premora v poletnem času. 
 
Pomladno sezono, polno razgibanega dogajanja bomo zaključili s tradicionalnim Kovaškim piknikom, potem pa se odpravimo počitnicam naproti. Seveda v mislih že načrtujemo jesenski del leta, ko vas bomo spet razveseljevali z novimi dogodki.
Prijavite se na naše e-novice!.