Kovaško leto 2019

Kovaško leto 2019 je bilo zaznamovano s številko 4. Praznovali smo 4 leta obstoja, za 40-imi mizami in stoli je pridno delalo 40 Kovačev, organizirali smo nekaj več kot 40 dogodkov, delavnic in ogledov dobrih praks ter poslali skoraj 40 e-novičk s koristnimi poslovnimi vsebinami.
Če smo za konec leta malo bolj simbolični in se navežemo na numerološki pomen številke 4, ki predstavlja naše strasti, našo moč doseganja ciljev in našo vztrajnost, lahko z gotovostjo trdimo, da je bilo kovaško leto 2019 »naduspešno«!
 
Nekaj presežkov kovaškega leta 2019: Januar smo otvorili s telovadbo – ne v fitnesu, pač pa na delovnem mestu. Sledila je delavnica »ETSY« in sklop štirih delavnic usposabljanja, ki smo jih poimenovali: Stimulacijski treningi poslovnih veščin. Februarja smo poskrbeli, da so normiranci pripravili in oddali davčni obračun ter se spoznavali s prodajo storitev.
 
Dan žena nam je s pogovornim večerom polepšal Miha Šalehar. Deževni april smo si popestrili z delavnicami oglaševanja na družbenih omrežjih, storytellingom za nevladne organizacije in ga zaključili s potopisnim večerom. Pred poletjem smo trenirali poslovna in prodajna pogajanja, s kvizom preverili naše poznavanje EU, izvajali metodo EFT, se finančno opismenjevali ter spodbujali našo kreativnost in inovativnost.
 
Septembra smo se vrnili polni elana in odprtje začasne razstave »Tradicionalne obrti« pospremili s tečajem produktne fotografije. Po delavnicah »Zgodba blagovne znamke« in spoznanju, da je e-mail marketing lahko zlata jama in ne jama brez dna, nas je ujel november.
 
Novembra smo, kot že rečeno, praznovali 4. rojstni dan. Praznovanje je pospremil sklop rojstnodnevnih coworking dogodkov, ki tradicionalno slišijo na ime »Teden coworkinga«. Poleg rojstnodnevne zabave in dveh podjetniških delavnic »Next Level Amazaon« in »Vplivnostni (influencer) marketing«, smo organizirali tudi čisto prvi podjetniški zajtrk (»Success story«), s katerimi bomo nadaljevali tudi v prihajajočem letu.
 
V letu 2019 smo si dvakrat ogledali dobre prakse čez lužo: na sredini leta smo obiskali konferenco LEAP Summit Zagreb, decembra pa Talentcenter v Gradcu. 
 
Naša čakalna vrsta za najem miz in stolov v našem coworkingu se daljša in daljša, zato smo pisali prav vsem dobrim možem, da v novem letu potrebujemo več prostora. Upamo, da se naša želja uresniči, vam pa želimo, da se v novem letu krešejo ideje. »Iskrivo 2020!«
 
Da ne bi zamudili pestrega dogajanja v 2020, dogodkom najlažje sledite na Facebook profilu Kovačnica in s prebiranjem kovaških e-novic.
 
KONTAKT:
Kovačnica, Župančičeva 22, Kranj
Tel.: 031 338 270
 
 
O Kovačnici
Kovačnica nista samo miza in stol, ki se ju lahko najame, Kovačnica je družina, ki raste skupaj in se medsebojno motivira. Coworking je sodoben način dela, ki samozaposlenim ali drugim profesionalcem omogoča, da si občasno ali stalno delijo delovno okolje. Med njegove prednosti se uvrščajo pogoji za ustvarjalno sodelovanje, odprto komunikacijo, mreženje med raznovrstnimi uporabniki, vse od ustvarjalnih in inovativnih posameznikov, podjetnikov, oblikovalcev do iskalcev idej. Je vsekakor več kot le skupen prostor. Je skupnost. Poleg tega se v Kovačnici organiziramo različne (podjetniške) delavnice, predavanja in dogodke. Možen je tudi najem predavalnic.
 
 
Prijavite se na naše e-novice!.