Lesarski forum 2017 - »Napredno v lesarstvu«

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za lesarstvo in Javna agencija SPIRIT Slovenija vabita v sodelovanju z Zavodom Big, Društvom lesarjev Slovenije in drugimi partnerji na Lesarski forum na temo Napredno v lesarstvu z izjemno zasedbo mednarodno uveljavljenih strokovnjakov.

Na predavanjih Napredno v lesarstvu se bodo tuji strokovnjaki z različnih področij lesarstva, ter predstavniki hitro rastočih lesarskih blagovnih znamk, razvojno orientiranih pionirskih podjetij dotaknili vprašanj aktualnih razvojnih trendov v lesarstvu kot so lesena večnadstropna gradnja, trende na področju oblikovanja pohištva in lesenih izdelkov, aktualne prodajne trende na področju lesenih izdelkov (kaj se prodaja).

Lesarski forum je namenjen vzpostavljanju neposrednih stikov med slovenskimi lesarji in tujimi podjetji ter informiranju javnosti o naprednih rešitvah v lesu.

Kontaktne mize na Lesarskem forumu s tujimi podjetji

Na kontaktnih mizah v okviru Lesarskega foruma so organizirani individualni pogovori z gostujočimi tujimi strokovnjaki. So enkratna priložnost za lesarska podjetja navezovanju poslovnih stikov s tujimi podjetji. Število udeležencev je omejeno. Dodatne informacije in prijava: Zmago Novak, GSM: 041 669119.

Program:

10.00 - 20.00

Poslovno tehnološki sejem Les²

16.00

Okrogla miza: Lesarske politike 2.0: Vizije in strategije

17.00

Okrogla miza Lesarske politike 2.0: Slediti ali voditi

18.00

Lesarski forum 2017: Napredno v lesarstvu

20.00

Podelitev nagrad Lesena ikona 2017; nagrade za arhitekturno in oblikovalsko odličnost v lesu: lesena hiša, lesena turistična arhitektura, les in skupnost, pohištvo in interier, drobni predmeti iz lesa

20.20

Otvoritev razstave Lesena ikona 2017

20.30

Druženje z naprednim in naprednimi v lesarstvu

 

Udeležba je brezplačna, potrebna je prijava.

Prijava: Elektronsko prijavnico najdete tukaj.

Več o dogodku

Lesarski forum je financiran s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije - Direktorat za lesarstvo.

Prijavite se na naše e-novice!.