Letošnji GORENJSKI FORUM bo potekal v Kranju

V sredo, 12. oktobra, med 17. in 20. uro vabljeni na Gorenjski forum, ki bo v Avli Mestne občine Kranj, Slovenski trg 1. Letošnja tema foruma bodo REGIJSKE RAZVOJNE PRILOŽNOSTI ter RAZVOJ PAMETNIH MEST IN SKUPNOSTI. V uvodnem delu foruma bosta udeležence pozdravila tudi Boštjan Trilar, župan Mestne občine Kranj ter Janka Planinc, direktorica OE Kranj Zavarovalnice Triglav.
S Tomažem Laniškom, glavnim direktorjem podjetja Knauf Insulation, bo govora o njihovem poslovanju in pogledih na regijsko gospodarstvo.  Z Željkom Puljićem, glavnim direktorjem Iskratela, Rokom Šimencem, direktorjem Regionalne razvojne agencije Gorenjske, in mag. Tanjo Bogataj, državno sekretarko na ministrstvu za javno upravo, bo tekla razprava o problematiki pametnih mest.

Predstavljene bodo priložnosti za financiranje malih in srednje velikih podjetij. Kot primeri dobre prakse se bodo predstavili trije lokalni uspešni podjetniki.  V sklepnem delu foruma pa bodo udeleženci prisluhnili motivacijskemu pogovoru z Mirom Kregarjem, enim izmed najboljših svetovnih ultramaratoncev.

Udeležba na forumu je brezplačna, potrebne so prijave http://www.finance-forumi.si/prijava-na-gorenjski-forum/.
 
Vir: Mestna občina Kranj
Prijavite se na naše e-novice!.