Napoved dogodkov v Kovačnici

V Kovačnici smo že pošteno zakorakali v pomlad tudi s svežimi dogodki, ki prinašajo nova znanja in so uporabna tako za potencialne kot že obstoječe podjetnike. Še vedno vas vabimo, da nam pišete oz. sporočite katere vsebine bi bile še posebej zanimive za vas. Kontaktirate nas lahko preko elektronske pošte ali pa nam pišete preko facebooka.

Kaj pa naš še čaka do poletnih počitnic?

  • Kako preseči vzpone in padce? Nadja Ogrinc pravi, da ni nujno, da vsakemu vzponu sledi padec, vsakemu uspehu neuspeh. Sami smo kovači svoje prihodnosti, in če si tudi vi želite bleščečo in uspešno prihodnost, vas vabimo, da se nam pridružite na dogodku, ki bo potekal 18. 5. 2017 ob 18.00. Pa ne pozabite na prijavo.
  • Je še kaj EU sredstev za naše podjetnike? Andrej Urbanc iz podjetja Matematika in zgodba nam bo povedal kje lahko tudi mali podjetniki še  prejmejo kakšen evro, kakšne ideje podpira EU, predstavil bo slovenske razpise in povedal kako se lotiti prijave na EU razpise. Vas zanima? Pridružite se nam 23. 5. 2017 ob 19.00. Dogodek je brezplačen, prijava pa obvezna.
  • LinkedIn delavnica. LinkedIn ni samo še en socialni medij, je profesionalni socialni medij. Kako mora zgledati naš profil, kako zgledajo aktivnosti na LinkedIn-u, zakaj bi ga sploh imel in kako ga uporabljati v profesionalnem življenju? Na vsa ta vprašanja nam bo odgovorila Petra Kečkeševa, ki LinkedIn dnevno uporablja v svojem poslu. Začnemo 6. 6. 2017 ob 19.00. da boste tudi vi aktualni in profesionalni na družabnih omrežjih, se prijavite tukaj.
  • Kovačnica se pridružuje Tednu vseživljenjskega učenja in akciji Slovenija – mentorska država. Vabimo vas na delavnico Mentor za vse in vsakogar, ki bo potekala 20. 6. 2017 ob 19.00 in jo organiziramo v sodelovanju z Zavodom Ypsilon. Mentor je dodana vrednost tako podjetnikom kot ljudem, ki gradijo svojo kariero, saj je pred vami že prehodil podobno pot in vam na vaši poti lahko svetuje. Naredi nekaj dobrega zase in si poišči mentorja. Še prej pa se udeleži delavnice, da ti olajšamo ta postopek.

Kovačnica še vedno ostaja polna pozitivne in #mamoto energije in je za vas odprta vsak delavnik med 9.00 in 19.00, ob petkih zaključujemo ob 16.00. Z veseljem pa smo odprti tudi za predloge, namige ali karkoli drugega na  facebook-u ali preko elektronske pošte info@kovacnica.si. Spremljaš nas lahko tudi na naši spletni strani.

 

Save

Prijavite se na naše e-novice!.