Pester Kovaški program

Z novim letom se je v Kovačnico preselila tudi točka SPOT svetovanje Gorenjska, nekdanja VEM točka. V Kovačnici lahko dobite brezplačno svetovanje glede ustanavljanja in vodenja podjetja, registrirate novo podjetje, spremenite obstoječe podjetje, prejmete informacije o zanimivih razpisih ali pa se udeležite številnih dogodkov.

Pomlad se nam je pokazala le za kratek čas, potem pa je nadzor spet prevzela zima. Kljub snežni odeji zunaj pa je program v Kovačnici zacvetel. Kaj nas čaka do pomladi?

  • V Kovačnico se vračajo Kolegice. Klub, ki je namenjen dekletom do 29 let, ki iščejo svojo prvo zaposlitev ali se želijo podati na samostojno podjetniško pot. V okviru 10 srečanj, ki bodo potekala ob ponedeljkih ob 18.00, bodo udeleženke ob podpori vodje kluba, mentoric in izmenjavi medsebojnih izkušenj, zasledovale svoj karierni cilj. Začnemo že 19. 2. ob 18.00, prijave pa zbiramo do 16. 2. 2018 TUKAJ.
  • 2. 2018 ob 18.00: Kako do stanovanja? Dogodek je namenjen mladim, ki iščejo stanovanje na poti do osamosvojitve. Vodil ga bo Kovač Srđan Nađ, arhitekt, ki raziskuje, analizira in podaja različne rešitve glede stanovanjskih problemov mladih.
  • 3. 2018 ob 18.00: Pošejpaj svoj promo video. Če pravijo, da slika pove več kot tisoč besed, kaj potem naredi šele video? Ker vemo, da nimate vsi podjetniki začetniki sredstev za najem celotne video produkcijske ekipe, vas bo Domen (Kovač numero uno) vpeljal v skrivnosti video produkcije in priprave super promo videov kar s telefonom.
  • V marcu bomo v sodelovanju z Zavodom O in z Zavodom za grajeno okolje, razvoj in politike v okviru projekta »Služba je družba« organizirali pravi »boot kamp«. V enem tednu se bodo koncentrirano zvrstile različne zanimive delavnice, vse od pisanja življenjepisa, nastopanja, kako se obnašati na razgovorih ob neprijetnih vprašanjih, kako reševati konflikte in se spopasti s psihološkimi testi pa do umetnosti uspešnega Elevator Pitch-a ter osebnostnega brandinga in mreženja. Vse delavnice bodo temeljile na individualnem delu, osebnem pristopu in medsebojnem izmenjavanju izkušenj mladih. Udeleženci bodo imeli po zaključenem usposabljanju tudi možnost opravljati 14-dnevno prakso v podjetjih, kjer bodo novo pridobljeno znanje iz teorije prelivali v prakso. Prijave? Kmalu J.
  • Kaj še planiramo? Tečaj excela, tečaj programiranja, pa kakšno javno nastopanje se bo tudi našlo … Da boste na tekočem z dogajanjem v Kovačnici in ne boste zgrešili kakšne od naših #top delavnic, vas vabimo, da nam sledite na Facebooku, Instagramu in LinkedInu ali pa se prijavite na naše elektronske novice.

Z novim letom je Kovačnica na Župančičevi 22 v Kranju dobila nove sosede, in sicer točko SPOT svetovanje Gorenjska (Slovensko poslovno točko) oz. nekdanjo VEM točko. Po novem tako v Kovačnici lahko dobite vsi potencialni in obstoječi podjetniki brezplačno svetovanje glede ustanavljanja podjetja, vodenja podjetja, informacije o zanimivih nacionalnih in evropskih razpisih, poleg tega pa lahko tudi registrirate novo ali spreminjate že obstoječe podjetje. Ni kaj, Kovačnica res postaja center podjetništva.

Se vidimo!

 

Prijavite se na naše e-novice!.