Pisana jesen v Kovačnici

Počitnic in poletja je konec, v Kovačnici pa tudi v tem obdobju ni bilo časa za počitek, saj bo jesen pisano obarvana z dogodki. V naslednjih mesecih se bo odvilo kar nekaj dogodkov, ki bodo zanimivi za vse, ki jim podjetništvo vsaj malo diši.

Pa gremo:

  • 11. 9. 2018 ob 13.00 uri bo Regijski posvet o socialni ekonomiji. Socialno podjetništvo v zadnjih letih pridobiva na pomenu, ima velik razvojni potencial in odpira možnosti za razvoj novih delovnih mest. Predstavlja tisti trajnostni koncept gospodarstva, ki ga odlikuje odpornost na tržne pretrese, velik potencial za socialno integracijo in zaposlovanje ter odlična prilagojenost lokalnim izzivom. Na dogodku se nam bodo pridružili predstavniki Ministrstva za javno upravo in 3 socialna in družbeno odgovorna podjetja: Potencial Inštitut za revitalizacijo podeželja, zavod Stonoga in RECOSI d.o.o.
  • 18. 9. 2018 ob 18.00 uri boste lahko z Blažem Brancem zakorakali nazaj v prihodnost na dogodku Welcome back to the future. Blaž Branc je podjetnik, ki malim in velikim podjetjem pomaga skozi džunglo informacij in možnosti za razvoj. V tem interaktivnem predavanju boste pogledali v prihodnost vašega poslovanja in trga nasploh, prevetrili svoje cilje, ponovili 3 zlata načela marketinga in si izmenjali kakšno zanimivo anekdoto iz poslovnega sveta.
  • 20. 9. 2018 ob 13.00 uri: Kako se pravilno lotiti sejemskega nastopa?. Takrat bodo Julija, Blaž in Matej iz podjetja 3D ART d.o.o. odgovorili na marsikatero vprašanje povezano s sejemskimi postavitvami in nastopi. 3D ART je največji slovenski partner za znamke in podjetja, ki si želijo izboljšati predstavitev svojih izdelkov in storitev v fizičnem svetu.
  • Ob Evropskem dnevu jezikov, se v Kovačnici pripravlja poseben dogodek. 26. 9. 2018 ob 18.00 uri se boste lahko s pomočjo učiteljev Jezikovne Akademije naučili osnov treh tujih jezikov. Pustite se presenetiti katerih in se udeležite dogodka Jezikovna kavarna, ki bo, kot je navada v Kovačnici, potekal v sproščenem in prijetnem vzdušju.

Pokukajte na spletno stran in Facebook profil Kovačnice in poskrbite, da ne ostanete brez mesta na dogodkih.

Se vidimo!

Prijavite se na naše e-novice!.