Podjetniške izmenjave še vsaj 4 leta!

BSC Kranj, kot edina posredniška organizacija na Gorenjskem, izvaja program Erasmus za mlade podjetnike že več kot deset let. Tako bo tudi v prihodnje, saj je bil odobren projekt PRACTYCE VI, kar pomeni, da bodo podjetniške izmenjave mogoče še vsaj štiri leta!

Kako lahko sodelujete v programu in kaj imate od tega?

Kot potencialni podjetnik ali podjetnik začetnik (podjetja še nimate oz. je mlajše od 3 let) se za sodelovanje lahko prijavite s svojim poslovnim načrtom in življenjepisom, posredniška organizacija pa vam pomaga poiskati ustreznega gostitelja iz tujine. S sofinanciranjem vam je ponujena priložnost, da za čas od 1 do 6 mesecev pridobivate nova, praktična znanja pri izkušenem podjetniku v drugi državi.

Izkušeni podjetniki, ki vodite oz. imate podjetje že dlje kot 3 leta, imate mentorsko žilico, željo po malce drugačni izkušnji in sveži energiji, lahko v programu sodelujete kot podjetnik gostitelj. V tem primeru se prijavite le s svojim življenjepisom, posredniška organizacija pa vam prav tako lahko pomaga poiskati primernega potencialnega ali mladega podjetnika iz tujine za izmenjavo.

Če ste pripravljeni na nov izziv in vas geografske meje ne zadržujejo pri nabiranju znanja in izkušenj, se pridružite »družini«, ki šteje preko 30.000 članov iz 45 držav in se pripravite na nepozabno podjetniško izkušnjo.

 

Za več informacij se oglasite v Kovačnici in za rokav pocukajte Nastijo Podobnik (nastija.podobnik@bsc-kranj.si ali 04/77 77 252) ali Nives Justin (nives.justin@bsc-kranj.si ali 04/28 17 247).

 

Več o programu: https://www.erasmus-entrepreneurs.eu/index.php?lan=sl

 

Prijavite se na naše e-novice!.