Pomlad v Kovačnici

Čeprav zima še kar vztrajno kaže zobe, pa je v Kovačnici vseeno vroče od vsega dogajanja. V naslednjih dveh mesecih se bo odvilo kar nekaj dogodkov, ki bodo zanimivi tako za mlade kot malo manj mlade.

Prvi od njih se bo odvijal 20. marca 2018 ob 18. uri. Vroča tema o kateri vsi govorijo pa vendar malokdo ve za kaj pravzaprav gre: Na delavnici GDPR bomo pojasnili kaj novega prinaša uredba GDPR, ki bo na ravni celotne EU uredila področje osebnih podatkov in nadomestila trenutno veljavne nacionalne zakone.

Za vse tiste, ki bi se radi izpopolnili na področju profesionalnega osebnega brandinga, bo 27. marca 2018 ob 18. uri na to temo delavnica prav za vas. Govorili bomo o sistematičnem grajenju osebne blagovne znamke, prepoznavanju in vrednotenju lastnih izkušenj, o tem kako ohranjati, nadgrajevati in uporabljati osebnostni branding in o tem kako pomembna je konsistentnost ter osebna prisotnost na spletu ter dogodkih mreženja.

3. aprila 2018 ob 18. uri ste na podjetniški dogodek Komunikacija z mediji vabljeni samostojni podjetniki, ki želite svoje podjetje ali blagovno znamko še bolj približati javnosti, manjša podjetja, ki nimate profesionalno zaposlenih predstavnikov za odnose z javnostjo in mladi ustvarjalci, ki si šele utirate pot v svet podjetništva ali pa vas zanima delovanje medijev.

Če bi tudi vi oddajali sobo ali stanovanje, vas vabimo, da se nam pridružite 10. aprila 2018 ob 18. uri, ko bomo odgovarjali na vprašanja glede legalizacije in poslovanja Airbnb: kaj sploh je Airbnb in kako deluje, kako postaviti pravo ceno, posebnosti njegove mobilne aplikacije, kako doseči najboljšo pozicijo prikazovanja v iskalniku, katera dovoljenja so potrebna, kakšne so davčne obveznosti pri nas in kakšne pri poslovanju s tujino. Skratka, vse kar morate vedeti, da postanete strokovnjak za Airbnb.

V okviru projekta Služba je družba se bo v tednu med 16. in 20. aprilom 2018 odvijal Boot Camp, za mlade do 29. leta iz gorenjske regije, ki si želijo preko družbe priti do službe. Več informacij o programu lahko preberete tukaj.

Tisti, ki imate malo umetniške žilice ali pa si jo želite razviti, se nam pridružite 24. aprila 2018 ob 18. uri na delavnici Canva, kjer se boste lahko naučili uporabljati to preprosto brezplačno spletno orodje za oblikovanje in z njim oblikovati slikovne materiale za splet in tisk. Canva, ker vsi potrebujemo lepe materiale, nismo pa vsi Photoshop strokovnjaki.

V Kovačnici vas čaka cel kup zanimivih in uporabnih dogodkov, poskrbite le, da se na njih pravočasno prijavite.

Se vidimo!

Prijavite se na naše e-novice!.