Projekt PEACE_Alps vabi, da postanete njegov vzporedni partner

Projekt PEACE_Alps, katerega namen je spodbujati izvajanje trajnostih energetskih načrtov in vseh drugih energetskih konceptov, podprtih s strani lokalnih skupnosti, vabi organizacije s področja zagotavljanja učinkovite rabe energije, da postanejo vzporedni parterji projekta.

Skozi projekt PEACE_Alps želimo definirati lokalne potrebe po izboljšanju energetske učinkovitosti ter jih povezati v regijski načrt inovativnih energetskih rešitev s tesnim sodelovanjem lokalnih skupnosti in občin. S projektnimi partnerji iz 9 evropskih držav, strokovnjaki s področja energetske učinkovitosti, ki prav tako opredeljujejo potrebe na osnovi pristopa od spodaj navzgor, bomo skupaj poiskali in oblikovali centralizirane rešitve  za izboljšanje energetske učinkovitosti na naslednjih področjih:

1) Upravljanje z energijo

2) Energetska prenova javnih stavb in javna razsvetljava

3) Lokalna prilagoditev podnebnim spremembam

Če želite sodelovati pri izmenjavi znanja z enim od naših strokovnih partnerjev projekta PEACE_Alps, da bi podprli vaša prizadevanja pri izvajanju trajnostnih energetskih načrtov, se lahko do 30. 9. 2017 prijavite za sodelovanje preko odprtega postopka javnega razpisa objavljenega tukaj.

Prijavite se na naše e-novice!.