SEEMEET SLOVENIA 2020

ZAKAJ na SEEMEET? Koncept SEEMEET-a je zasnovan tako, da imajo sodelujoči v dveh dneh organiziranih do 15 kratkih (25 minutnih) sestankov, na katerih se srečajo s potencialnimi poslovnimi partnerji, ki si jih predhodno izberejo sami. Na ta način podjetniki dobite priložnost za širitev svojega posla preko organiziranega in vam prilagojenega poslovnega mreženja.

 

Ne zamudite edinstvene priložnosti - mednarodni B2B dogodek SEEMEET SLOVENIA, ki svoja vrata odpira 21. in 22. oktobra 2020 v Mariboru. Podjetja boste zopet dobila odlično priložnost za širitev svojega posla preko posebej organiziranega poslovnega mreženja. Celoten koncept SEEMEET-a je zasnovan tako, da imajo sodelujoči v dveh dneh organiziranih do 15 kratkih (25 minutnih) sestankov, na katerih se srečajo s potencialnimi novimi poslovnimi partnerji, ki si jih predhodno na podlagi registriranih podjetij izberejo sami. Poleg tega dogodek nudi veliko priložnosti za neformalne pogovore med premori, obroki, na sprejemu in večernemu druženju.

Letos bo dogodek nadgrajen s kratkimi tematskimi predavanji za podjetja, ki bodo poskrbela za nadgradnjo znanj na področju trendov v digitalnem marketingu, e-trgovanja, (digitalnih) sejemskih nastopov in načinov vstopa na tuje trge. Tako kot lansko leto, bo tudi tokrat poskrbljeno za druženje ob večerji in glasbi.

Za občutek, v lanskem letu je na dogodku SEEMEET na hitrih sestankih sklepalo posle več kot 130 podjetij iz štirinajstih držav, zabeležili pa so kar 1.126 sestankov v dveh dneh. Organizatorji letos pričakujejo udeležbo cca. 150 podjetij.

 

Na dogodek se je že mogoče prijaviti na spletni strani www.seemeet.si.

V vstopnico je všteta:

  • dvodnevna prisotnost na dogodku,
  • do 15 vnaprej dogovorjenih sestankov,
  • tematska predavanja,
  • brezplačna podjetniška svetovanja (SPIRIT),
  • obroki, prigrizki in napitki,
  • družabni večer z večerjo
  • SEEMEET Slovenia 2020 spletni in fizični katalog (prijavljena podjetja s kontakti),
  • aplikacija za mreženje (urnik dogodka na pametnem telefonu).

 

Vabimo vsa zainteresirana podjetja, da udeležbo potrdite najkasneje do 30. septembra 2020, tako da izpolnite elektronsko prijavnico.

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj: www.eu-skladi.si, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo: www.mgrt.gov.si ter SPIRIT Slovenija, javna agencija: www.spiritslovenia.si.

Prijavite se na naše e-novice!.