Sodelujte v nagradnem foto in video natečaju GORENJSKA HODI IN VOZI ZELENO

Ustvarite fotografijo ali video posnetek vaše poti v šolo, v službo, na rekreacijo ali na druženje s prijatelji, ki jo opravite na okolju prijazen način: peš, na kolesu, skiroju, rolki, z javnim prevozom ali s skupinskimi prevozi. Pokažite, kako vi prispevate k zmanjšanju vpliva motornih vozil na okolje. Spodbudite tudi svoje najbližje in prijatelje, da se vam pridružijo v septembru, ko tradicionalno, že 20. leto zapored, obeležujemo Evropski teden mobilnosti.

Kako lahko osvojite električni skiro?

V nagradnem foto in video natečaju “Gorenjska hodi in vozi zeleno” lahko sodelujete vse do 30. septembra 2022 na tri različne načine:

• pošljete fotografijo ali video na elektronski naslov oip.bsckranj@gmail.com;
• objavite fotografijo ali video na Instagramu s ključnikom #ETMgorenjska;
• pošljete fotografijo ali video na zasebno sporočilo Facebook strani BSC Kranj.


Z nekaj sreče lahko osvojite odlične nagrade: glavna nagrada je električni skiro, podelili pa bomo še darilna bona v vrednosti 40 in 30 EUR za nakupe v športni trgovini ter 7 športnih majic.

 

 

Evropski teden mobilnosti 2022 v znamenju evropskega leta mladih

Leto 2022 je Evropsko leto mladih, zato jih želimo pritegniti k aktivnemu udejstvovanju na področju trajnostne mobilnosti. Cilj je spodbuditi potencial mladih za pozitivne spremembe in inovacije na področju trajnostne mobilnosti ter jih pritegniti k angažiranemu aktivnemu državljanstvu.

Organizator nagradnega foto in video natečaja “Hodim in vozim zeleno” je BSC, Poslovno podporni center, d.o.o., Kranj. Pravila so objavljena na tej povezavi.

Natečaj je del projekta ReMOBIL, REgionalni centri MOBILnosti/REgional centres of MOBILity. Projekt je sofinanciran s sredstvi Finančnega mehanizma Evropskega gospodarskega prostora (EGP) 2014–2021 in pripadajoče slovenske udeležbe v okviru javnega razpisa za sofinanciranje projektov v okviru programa Blaženje podnebnih sprememb in prilagajanje nanje. Finančni mehanizem EGP predstavlja prispevek Islandije, Lihtenštajna in Norveške k zeleni, konkurenčni in vključujoči Evropi.

Več o projektu: https://www.bsc-kranj.si/projekti/remobil

 

 

Prijavite se na naše e-novice!.