Spletna anketa – delite svoje ideje za novo strategijo LAS Gorenjska košarica za podeželje

V Lokalni akcijski skupini Gorenjska košarica za podeželje pripravljamo strategijo lokalnega razvoja na območju osrednje Gorenjske, ki vključuje občine Cerklje na Gorenjskem, Jezersko, Kranj, Naklo, Preddvor, Šenčur in Tržič, za programsko obdobje do leta 2027. Gre za Ukrep M19 – Podpora za lokalni razvoj v okviru pobude LEADER »ŽIVO, PODJETNIŠKO, PAMETNO in ZELENO PODEŽELJE«.

Ker želimo in bomo delovali z namenom uresničevanja ciljev in potreb lokalnega okolja in po načelu »od spodaj navzgor« ste vsi, ki potrebe lokalnega okolja najbolj poznate, lepo vabljeni k sodelovanju. Strategija lokalnega razvoja bo nastala na podlagi vaših želja, zamisli in potreb, ki izhajajo iz okolja.

Ideje in usmeritve, ki jih bomo dobili na delavnicah, iz projektnih idej in iz vprašalnika oz. spletne ankete, bodo naše glavno vodilo pri pripravi nove Strategije lokalnega razvoja LAS Gorenjska košarica za podeželje in za nove razpise, ki bodo objavljeni od leta 2024 dalje.

 

V mesecu marcu smo uspešno izvedli štiri tematske delavnice na temo ŽIVO, PODJETNO, PAMETNO in ZELENO podeželje. Pestra sestava udeležencev na tematskih delavnicah je pokazala številne potenciale in priložnosti, ki jih mora zajeti nastajajoča SLR.  Z udeleženci na delavnicah smo se pogovarjali o tem kakšno podeželje si želimo ter o raznih ukrepih in ciljih, ki bi pripomogli k izboljšanju. Bilo je podanih kar nekaj pobud in projektnih predlogov.

 

Če ste delavnice zamudili, vas vabimo k reševanju spletne ankete, s pomočjo katere boste izrazili svoje videnje o razvoju osrednje Gorenjske. Vprašalnik je sestavljen iz sedmih vprašanj, reševanje vam bo vzelo približno 5 minut vašega časa. Med vsemi, ki si boste vzeli čas in izpolnili vprašalnik ter nam zaupali vaš e-poštni naslov, bomo izžrebali 20 oseb, ki bodo prejele simbolično nagrado.

 

Vaše mnenje šteje, zato vabljeni, da ga delite z nami!

 

Več si lahko preberete na spletni strani LAS Gorenjska košarica za podeželje.

 

 

Prijavite se na naše e-novice!.