Spodbujamo razvoj gorenjskih podjetnikov

Pravijo, da obstaja 5 glavnih komponent podjetništva: poslovni model, marketing, finance, management in kadri. V Kovačnici smo z usposabljanjem Nadgradi svoj posel pokrili vse. Ker pa je usposabljanje namenjeno podjetnikom, ki že poslujejo in imajo željo po dodatnem razvoju, smo delavnico poslovni model nadomestili z delavnico pitchanja vašega podjetja oz. poslovne ideje.

Vabimo vas, da se udeležite kakšne delavnice, ker pa je izobraževanje zaokrožena celota, pa je najbolje, da se kar vseh:

  1. Prodaj svojo idejo (s Poslovnimi angeli), 9. 10. 2018
  2. Kadri (Poišči cool faktor svojega podjetja), 18. 10. 2018, Miha Lavtar, Optiweb
  3. Marketinška pokrajina, 25. 10. 2018, Dino Zupančič, direktor in partner večkrat nagrajene marketinške Agencije 101
  4. Zgradi brand, 8. 11. 2018, doc. dr. Andrej Pompe, Direktor FEBBS Ljubljana, programski vodja in svetovalec v ustanovi BrandBusinessSchool ter partner in strateški svetovalec v agenciji Formitas
  5. Pasti rasti, 15. 11. 2018, Edi Schmidt
  6. Podjetniški »pitch«. Navduši z zgodbo, 22. 11. 2018
  7. Bonus delavnica v decembru: Podjetniške finance

Vse delavnice so brezplačne. Usposabljanje sofinancirajo Mestna občina Kranj, Cerklje na Gorenjskem, Jezersko, Naklo, Preddvor in Šenčur.

Z usposabljanjem želimo spodbuditi razvoj malih in srednjih podjetij, preseči morebitne ovire na poti in jim pomagati v še bolj uspešno prihodnost.

Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest, na Eventbrite  https://nadgradi-svoj-posel-prijava.eventbrite.com. Ker so delavnice med sabo povezane priporočamo udeležbo na vseh 7 srečanjih, možna pa je seveda tudi prijava oz. udeležba na posamezno delavnico.

Dodatne informacije: Nives Justin, 04/28 17 247, nives.justin@bsc-kranj.si


Prijavite se na naše e-novice!.