V Kovačnici čakamo pomlad

Preverite zimsko dogajanje v Kovačnici.

Kovači smo praznovanje novega leta letos malce zamaknili in to opravili prejšnji petek. Očitno smo bili v 2017 zelo pridni, saj nas je pod našo smrečico pričakalo veliko daril. Da bo tudi ob letošnjem božiču tako, je najbolje, da pridno zavihamo rokave in začnemo z delom. Kaj nas čaka do pomladi?

 

  • TOP 2018 – že danes! 9. 1. 2018 ob 18.00 vas vabimo na prvo delavnico v 2018, na kateri bomo naredili evalvacijo preteklega leta, pogledali lekcije, ki smo se jih naučili in postavili trdne temelje in cilje za leto 2018. Udeležba je brezplačna, prijava pa zelo zaželena.

 

  • Evropa za državljane, 18. 1. 2018 ob 10.00 vas vabimo na predstavitev programa EZD. Predstavitev je namenjena vsem potencialnim prijaviteljem projektov na program Evropa za državljane, ki se želijo seznaniti s podrobnostmi programa. Prijavite se tukaj.

 

  • Temna stran Kickstarterja, 23. 1. 2018 ob 18.00. Za vse tiste, ki vas zanima prijava projekta na platformo za množično zbiranje sredstev. Radi bi vas informirali o malce manj prijetnih dejstvih glede takega načina zbiranja sredstev. Prijavite se tukaj.

 

Za februar imamo dogodke že pripravljene, za marec pa še sprejemamo vaše želje.

Kovačnica ostaja za vas odprta vsak delovnik med 9.00 in 17.00, za vse morebitne informacije smo vam na voljo preko elektronske pošte, tel., FB ali Instagrama. Lahko pa nas kar obiščete in skupaj spijemo kavo.

Prijavite se na naše e-novice!.