Vabilo gorenjskim podjetjem

BSC Kranj je bil skupaj s partnerji Razvojna agencija SORA, Razvojna agencija Zgornje Gorenjske Ragor in GZS (Območna enota Kranj) uspešen na razpisu za vzpostavitev in delovanje Slovenskih poslovnih točk – SPOT svetovanje Gorenjska. V okviru SPOT točke referenti nudijo brezplačno svetovanje potencialnim in obstoječim podjetnikom, registracijo podjetij in organizirajo številne informativne in izobraževalne dogodke.

Ena od nalog SPOT točk je vzpostavitev in delovanje Razstavnega prostora gorenjskega podjetništva. Vzpostavitev in otvoritev razstavnega prostora je planirana v novembru 2018.

Razstavni prostor bo razdeljen na dva dela: v prvem, stalni razstavi bodo podjetja, z več kot 10 letno tradicijo, ki razvijajo in proizvajajo izdelke v Sloveniji, drugi del pa bo namenjen začasni razstavi, kjer bodo za obdobje 3 mesecev izpostavljene posamezne branže oz. podjetniki iz določenega območja.

Cilj je predstaviti zanimivo in interaktivno razstavo uspehov gorenjskega podjetništva, za kar je dobrodošla tudi pomoč podjetij iz Gorenjske.

Če ste vaše podjetje prepoznali v zgoraj opisanih merilih in bi želeli sodelovati v stalni ali začasni razstavi, vas vljudno vabimo, da se oglasite na enega od spodaj navedenih kontaktov, da vam predstavimo možnosti sodelovanja.

Razstavni prostor bo vzpostavljen na lokaciji coworking skupnosti Kovačnica v Kranju (Župančičeva 22).

Idejna zasnova razstavnega prostora:

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila glede Razstavnega prostora gorenjskega podjetništva, sta vam na voljo: Nastija Podobnik (nastija.podobnik@bsc-kranj.si, 04/777-72-52) in Sanja Šendula (sanja.sendula@bsc-kranj.si, 04/777-72-51).

 

 

Prijavite se na naše e-novice!.