Vabilo na dogodek ABC EFSIja

Gospodarska in finančna kriza je močno zmanjšala obseg javnih naložb v EU. Če hočemo obrniti ta negativen trend, oživiti evropsko gospodarstvo in ustvariti nova delovna mesta, potrebujemo skupne in usklajene ukrepe na evropski ravni. Eden izmed njih je Naložbeni načrt za Evropo, ki podpira naložbe v državah članicah kot tudi čezmejne projekte. Ključni element načrta je Evropski sklad za strateške naložbe (EFSI).

Informacijska točka Europe Direct Gorenjskav sodelovanju s Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji v sklopu dogodkov "ABC EFSI-ja" organizira delavnico, na kateri vas bomo seznanili z Naložbenim načrtom za Evropo in podali praktična navodila za pripravo projektov.

 

"Poiščite naložbene priložnosti na dogodku ABC EFSI-ja."



ZASNOVA DOGODKA:

10:00 – Pozdrav moderatorja

10:05 – Sklop 1: predstavniki Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji – predstavitev naložbenega načrta za Evropo

10:20 – Vprašanja udeležencev

10:30 – Sklop 2: predstavniki SID Banke – predstavitev Evropskega sklada za strateške naložbe (EFSI) in vloge SID Banke

11:00 – Vprašanja udeležencev in odmor za mreženje

11:30 – Sklop 3: Jamstva za bančne kredite za mala in srednja podjetja (MSP) s podporo Evropskega sklada za strateške naložbe (EFSI) ter ostale sheme iz EU sredstev - Slovenski podjetniški sklad

12:00 – Vprašanja udeležencev

12:15 – Sklop 4: Primer dobre prakse: Projekt Tehnična pomoč ELENA (GOLEA)

12.45 – Vprašanja udeležencev

13:00 – Individualna svetovanja SID Banke za zainteresirane (le ob predhodni prijavi).


Vljudno prosimo, da svojo udeležbo potrdite do 12.4.2017 tukaj ali na e-naslov: nives.justin@bsc-kranj.si ali telefonsko številko 04 28 17 247.


Na zgoraj omenjenem elektronskem naslovu sprejemamo tudi vprašanja, ki se vam morebiti porajajo že pred razpravo, in prijave na individualna svetovanja SID banke.

Več informacij o dogodkih lahko najdete tukaj.

Prijavite se na naše e-novice!.