Vabilo na dogodek Evropski podjetniki - povežite se!

Erasmus za mlade podjetnike obstaja že od leta 2009 in omogoča potencialnim podjetnikom ter podjetnikom začetnikom izmenjavo v tujini z izkušenimi podjetniki. V letih delovanja je program omogočali preko 6.000 mladim podjetnikom pridobivanje izkušenj in znanj pri uveljavljenih podjetnikih.

BSC Kranj se je programu pridružil leta 2013 in od takrat v tujino po izkušnje in nove poslovne kontakte poslal preko 30 udeležencev. V Sloveniji trenutno deluje kar 5 posredniških agencij, ki skupaj spodbujamo podjetništvo. Odločili smo se, da skupaj organiziramo dogodek, ki bo povezal tako pretekle udeležence (tako tiste, ki so pridobivali znanje v tujini kot tiste, ki so v Sloveniji gostili mlade podjetnike) in vse tiste, ki jih program zanima, pa še nimajo vseh odgovorov oz. bi se raje iz prve roke pozanimali kako zgleda izmenjava.

Vabimo vas, da se nam pridružite v ponedeljek, 14. 5. 2018 od 17.00 dalje na dogodku Evropski podjetniki - povežite se!, ki bo potekal v Kreativnem centru Poligon v Ljubljani (Tobačna ulica 5). Na dogodku boste tako zvedeli vse tisto kar vas o programu zanima, spoznali ljudi, ki so se izmenjave udeležili oz. podjetnike, ki so gostili mlade podjetnike v Sloveniji.

Imeli boste možnost tudi individualnega svetovanja in se boste lahko prepričali, da zagotovo tudi vaša ideja sodi med Evropske podjetnike.

Vabljeni!

 

Prijavite se na naše e-novice!.